Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Opusti se i uživaj

Pokušaj nešto novo: Uz ove seks poze do nezapamćenog vrhunca

Jedno istraživanje je pokazalo da samo 57 posto nas doživljava orgazam svaki put tijekom seksa i to obično uz dodatnu stimulaciju, a upravo su ove poze savršene za vruće igrice ispod plahti

pexels-felipe-silva-10084359.jpg
Foto: Pexels
Budi najbolja verzija sebe.

Vani su paklene vrućine ali to ne znači da treba zahladiti odnose u spavaćoj sobi, baš naprotiv. Kažu da je seks najbolja fizička aktivnost koja će isklesati tvoje tijelo i potrošiti čak 350 kalorija što je ekvivalent pola sata trčanja dnevno. Zato spoji ugodno s korisnim i dovedi svoje tijelo do vrhunca - u oba smisla.

Image
Kada temperature porastu

Pet poza za seks 'na brzaka' u kojima možete uživati i na plus 30

Ponekad nedostižan, ali uvijek dobrodošao, orgazam osim užitka ima brojne benefite na tvoj organizam, jednako na tijelo i na psihu. Hormon sreće koji se luči za vrijeme vrhunca preplavljuje cijelo tijelo i izaziva kemijske procese koji imaju blagotvoran učinak na naše tijelo. Neke od vas doživljavaju orgazam tijekom svakog seksualnog odnosa, dok neke nisu
te sreće, a ima i onih koje ga nikada nisu iskusile.

Jedno istraživanje je pokazalo da samo 57 posto žena doživljava orgazam svaki put tijekom seksa i to obično uz dodatnu stimulaciju. Upravo su ove poze savršene za vruće igrice ispod plahti koje će te zasigurno dovesti do vrhunca jer, ovo su poze s kojima će seks postati novo iskustvo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Poza leptira

Ova poza je vrlo jednostavna a tebe će dovesti do nezapamćenog vrhunca. Izvodi se tako da legneš leđima na rub kreveta, ispružene noge položiš na ramena svog partnera koji je licem okrenut prema tebi. Kontrola je u potpunosti u rukama muškarca što može dodatno povećati uzbuđenje, a osim toga ova poza omogućuje dublju penetraciju i dodatnu stimulaciju što će te zasigurno dovesti do vrhunca.

shimmer fallback

Stojeći

Ova poza u mnogim parovima dodatno potpali strasti i zagarantira vatreni završetak. Izvodi se u dvije varijante. Muškarac može držati ženu ili ga ona može obaviti jednom nogom. Ima nešto posebno intimno u tome da snažan muškarac drži krhku ženu. Ta spoznaja mogla bi te lansirati među zvijezde.

shimmer fallback

Mazi ga

Ne ovdje nije riječ o njegovom, već o njezinom ponosu - klitorisu. Penetracija nije jedini oblik seksa, tim više što je većini žena potrebna dodatna stimulacija kako bi postigla željeni vrhunac. Zato mašti na volju, bilo ležeći, sjedeći ili stojeći, igranje s njezinom najosjetljivijom točkom na tijelu će svaku ženu vinuti u nebesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Sjedeće škare

Ova poza daje ženi potpunu kontrolu da određuje dubinu i brzinu pa samim time i povećava mogućnost za vrhuncem. Dok muškarac leži, žena sjedi na njemu okrenuta leđima prema njegovom licu. Jedna noga se nalazi između njegovih nogu, a druga izvan. Tako možeš diktirati tempo i dodatno se poigrati s njim ali i sa sobom.

shimmer fallback

Analne igrice

Ako ste oboje otvoreni za nove spoznaje, ova poza mogla bi vas raspametiti. Dok žena leži na leđima, muškarac je na njoj, u pozi planka. U ovoj pozi ti si potpuno opuštena, a njegova leđa i guza su ti na dohvat ruke što ti daje mogućnost da se poigraš s njegovom pozadinom. Nikad ne znaš, možda je baš to ono uzbuđenje koje si trebala kako bi lakše doživjela vrhunac.

shimmer fallback
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.