Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Doggy-style s twistom

'Lazanje' u krevetu? Seks poza koja dovodi do eksplozivnih vrhunaca

S vremena na vrijeme dobro je malo 'začiniti' stvari u spavaćoj sobi i isprobati neke nove poze, a poza 'lazanje' definitivno je nešto novo i sa sobom donosi puno užitka

sorin-sirbu-lPpfSOPtbSI-unsplash.jpg
Budi najbolja verzija sebe.

Ako ti i tvoj partner želite začiniti stvari ovaj tjedan, razmislite o tome da na 'jelovnik' stavite lazanje. I ne, pritom ne mislimo na hranu, već na seks pozu za koju sigurno nisi čula, a koja će vam - garantirano - donijeti pregršt užitka. Ako si pomalo zbunjena i ne možeš ni zamisliti o čemu je riječ i kakva bi to poza uopće mogla biti, ne brini - zapravo nije ništa toliko neuobičajeno.

Image
Poza koju morate isprobati

Maksimalan užitak za nju: Poza motocikla u kojoj je vrhunac zajamčen

Poznato je da postoji toliko različitih seks poza, a za samo jednu, klasičnu pozu postoji sigurno desetak varijacija. A upravo je poza 'lazanje' nastala po uzoru na jednu koju vole svi, posebno muškarci. Ova je poza poznata i kao takozvana 'flatiron', odnosno pegla poza, a zapravo je riječ o mnogima omiljenoj doggy-style pozi, s malim twistom.

shimmer fallback

Baš kao doggy-style - s malim zaokretom

Dakle, ako ti i tvoj partner obožavate poze poput doggyja, ovo je definitivno nešto što vrijedi isprobati, a nije nimalo komplicirano. Sve što trebaš napraviti je leći na krevet, i to na trbuh, a možeš leći ravno ili se osloniti na laktove. A kada ti zauzmeš svoj položaj, tvoj partner neka legne na tebe i penetrira u tebe od iza, dok vam se tijela u potpunosti dodiruju.

shimmer fallback

Poza je ovo koja podsjeća i na žlicu, samo iz malo drugačijeg kuta, a ako ste oboje ljubitelji doggyja, ova je poza poprilično slična, samo što vam omogućuje više maženja i više kontakta koža na kožu - a samim time povećava intimnost te dovodi do eksplozivnih vrhunaca. A osim toga, postoji nekoliko načina kako i ovu pozu dovesti na razinu više. Ako preferirate dublju penetraciju, ispod zdjelice možeš staviti jastuk, a ako ste ljubitelji BDSM-a, neka te partner prime za tvoja zapešća i čvrsto te drži.

Bilo da ste ti i tvoj partner zapeli u seksualnoj rutini i želite isprobati nešto novo ili jednostavno volite eksperimentirati, ova je poza odličan način da svoj seksualni život podignete na jednu novu razinu. A evo i odlične ideje - prvo napravite lazanje za večeru, a zatim ih isprobajte u spavaćoj sobi ili obratno - sigurne smo da ćete biti i siti i zadovolj(e)ni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.