Seks i menstruacija? Pa zašto ne biste probali

Nijedna od nas se ne osjeća najprivlačnije za vrijeme mjesečnice, ali evo nekoliko ideja kako se osjećati seksi čak i ako stigne za Valentinovo

Ako voliš vatreni seks kroz cijeli mjesec, ali u isto vrijeme nisi sigurna kako biti intimna dok je prijateljica Menga tu, možda je vrijeme za igru zadirkivanja koja će užitak učiniti još većim. 


Tih pet dana u mjesecu (manje - više)  ti daju priliku da uzmeš stvari u svoje ruke, a da tvoj partner žudi za tobom više nego što je ikada mislio da je moguće. Probudite strasti koje ćete zapaliti na najbolji mogući način kada tih pet dana istekne.

Kako? Svaki dan probaj stvoriti okruženje koje tvog partnera podsjeća na tebe, na tebe u krevetu da budemo preciznije. Ali nemoj biti preočita ili predirektna – pusti ga da misli kako je on taj koji zadirkuje tebe. Pošalji mu poruku kako ti nedostaje njegov dodir, pošalji seksi fotografiju (ali nemoj otkrivati previse, tek dovoljno da mu proradi mašta), šapni svoje želje, pusti romantičnu glazbu… Budi kreativna, ne postoje granice.


via Giphy


Dva do tri puta dnevno bit će sasvim dovoljno da se ta napetost održi, a kada dođe taj dan, samo ga dočekaj u spavaćoj sobi gdje će on doći siguran kako je sve ovo bila njegova ideja. 

Pitanja i odgovori

Nemamo svi petlju za improvizaciju. Ova igra pitanja i odgovora vam daje mogućnost da smislite pitanja, seksi scenarije, te čak da unaprijed pripremite i seksi fotke. Kada si spremniazapočeti igru, saberi sve što si pripremilia i počni s dobrim zadirkivanjem.

Ovo je sve što trebaš pripremiti za igru: i ti i on imat ćete tri kuverte. U svakoj se nalazi seksi slika, napisan i objašnjen scenarij što biste htjeli pokušati – napisan s puno detalja, npr “skinut ću svoje gaćice u kupaoni i donijeti ih tebi” ili seksualni čin kojim želiš udovoljiti svom partneru.

Dakle, kada je izbor u tvojim rukama, ti biraš koliko daleko želiš ići. Ako su baš ti dani u mjeseca, i dalje postoji toliko zabavnih i seksi aktivnosti koje mogu začiniti večer.


via Giphy


Sada uzmi svoje večernje 'rekvizite' i nađi intimnije mjesto u vašem najdražem restoranu kako biste započeli s iznenađenjima.
Ponesi kuverte na večeru kako bi započeli igru seksi pitanja - stvari koje biste napravili, mjesta gdje biste to voljeli napraviti, nešto što još nikada niste probali -  ali želite. Što je odgovor intenzivniji, dobiva se više bodova. Svakih 5 bodova vam daje pristup jednoj od ih kuverti.

Hrabrima i sreća pomaže

A što kažete na to da učinite još jedan korak naprijed i ustvari spojite seks i menstruaciju? 

Seks za vrijeme menstruacije ti može donijeti nevjerovane blagodati – zahvaljujući medicinskim istraživanjima, saznale smo da orgazam može smanjiti menstrualne bolove. Sve je to zahvaljujući endorfinima koji se ispuštaju za vrijeme klimaksa, a oni se bore s neurotsmitorima koji su zaslužni za menstrualne bolove.

Ako razmišljaš o tome, pogotovo nakon romantične večere koja te je i dovela u ovo raspoloženje, ali se i dalje brineš o krvavom neredu popraćenom neugodnim situacijama, sada je vrijeme da razmišliš o menstrualnoj čašici koja garantira seks bez krvi – Intimina Ziggy Cup. 


via Giphy


Ali ako ste na kraju svega ovoga tip koji je više za fokusiranje na nešto drugo osim seksa za vrijeme mjesečnice, jednostavno se zagrij ispod dekice, uz fini čips i dobar Netflixov film. Tvoja mjesečnica, tvoja pravila! Uvijek postoji vrijeme za seksi igre, ima još toliko dana u godini...

Napiši nam u komentarima jesi li ikad imala intimne odnose za vrijeme mjesečnice.

Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.