Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Ljubavni trokut

Druga žena: Sedam stvari kojih svaka ljubavnica treba biti svjesna

Ako si zaljubljena u oženjenog muškarca, važno je da znaš da to nije samo moralno pogrešno, već i duboko štetno za tebe. Prava ljubav sastoji se od povjerenja i predanosti, a to nisu sastojci tajne veze

profimedia-0750636447.jpg
Foto: Profimedia.hr
Budi najbolja verzija sebe.

Veza s oženjenim muškarcem je vrlo kompleksna. Takva veza na počeku može biti vrlo jednostavna, ali utječe na jako puno života i može ih potpuno promijeniti. Svaka takva ljubavna afera obično počinje na isti način, prvo se pojavi privlačnost, a zatim samo sastanci na kavi ili večeri i ležerno prijateljstvo. No često se ta ležernost pretvori u ljubavnički odnos. Žena i oženjen muškarac osjećaju i uzbuđenje zbog tajnovitosti, ali i ležernost jer veza nema budućnosti. U takvim odnosima obično se nitko ne planira zaljubiti, ali i to se često događa.

Image
Ljubavni trokut

Ispovijesti ljubavnica: Zašto sam bila s oženjenim muškarcem i što sam naučila?

No veza s osobom koja je u braku donosi puno boli, ali i druge različite emocije. Međutim, ako si u vezi s oženjenim muškarcem trebaš biti svjesna da ćeš vjerojatno biti povrijeđena, kao i drugi ljudi. I da se negativne posljedice mogu preliti na mnoge članove njegove, ali i tvoje obitelji.

Svatko zna što je najbolje za njega, ali uvijek je dobro biti svjestan sljedećih stvari i ne zavarati se u takvom odnosu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Nisi njegov prioritet

Veza s oženjenim muškarcem znači da će njemu njegova obitelj uvijek biti prioritet. Možda ćeš se zbog njega osjećati posebno i poželjno, ali ti nisi njegov prioritet. Ako on mora birati u nekim kriznim situacijama, uvijek će izabrati svoju obitelj. Veza s oženjenim muškarcem odigrava se pod određenim uvjetima i ne možeš računati na njegovu bezuvjetnu podršku.

shimmer fallback

Nemoj mu sve vjerovati

Iako si u vezi s njim i on te uvjerava da te voli, budi oprezna. Možeš li vjerovati nekome tko je odlučio prevariti nekog drugog? Osobito ako je skrivao od tebe činjenicu da je oženjen. Budi opreza, iako je možda uvjerljiv, jer mu možda nisi prva ljubavnica. Osim toga, slušaj što govori o svojoj supruzi jer to više govori o njemu i njegovom karakteru, nego o njoj, piše Marriage.com.

shimmer fallback

Otvorene druge opcije

Biti u ljubavi s oženjenim muškarcem može biti posebno kao i u svakoj ljubavi, ali samo neko vrijeme. Veza s oženjenim muškarcem može stvoriti osjećaje posramljenosti, samoće i izolacije. Kada ga trebaš, on nije uz tebe. Stoga bi bilo pametno držati i druge opcije otvorene i nastaviti ići na dejtove. Ljubavnički odnos s oženjenim muškarcem može te jako povrijediti na kraju, ali i spriječiti da upoznaš muškarca s kojim možeš imati budućnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Njihovi bračni problemi nisu samo njezina krivica

Iako ste u vezi, to ipak ne znači da ga dobro poznaješ jer ga znaš kao oženjenog muškarca, a ne samca. Možda on često naglašava kako je za sve njegove bračne probleme kriva supruga, ali je ipak i on odgovoran. Imaj to na umu kada zamišljaš budućnost s njim.

shimmer fallback

Vjerojatno neće ostaviti ženu

Iako znaš da je u braku vjerojatno si s vremenom počela maštati o zajedničkoj budućnosti. No činjenica je da je oženjen i možda je brak nesretan, ali on je ipak u njemu. Da, možda si ti točka preokreta. No ako se ništa nije promijenilo u nekoliko mjeseci, šanse da prekine brak u budućnosti sve su manje. Čak i ako prekine brak vaš odnos će se promijeniti jer mu možda nećeš biti dovoljna.

shimmer fallback

Ako se razvede vaš odnos će promijeniti

Biti u vezi s oženjenim muškarcem je potpuno drugačije od one koja će se dogoditi ako se razvede. Muškarac može biti zbunjen, posramljen, možda će mu i laknuti, ali morat će procesiurati puno osjećaja. Ovo će također utjecati na vašu vezu i sigurno neće biti kao što je bilo.

shimmer fallback

Budi iskrena prema sebi

Sigurno se nisi planirala zaljubiti u oženjenog muškaraca, ali ipak moraš riješiti situaciju. Budi iskrena prema sebi i zapitaj se nekoliko pitanja kako bi zaštitila sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
  • Koji je najbolji scenarij koji se može dogoditi u budućnosti?
  • Koji se najgori scenarij može dogoditi u budućnosti?
  • Kakvu budućnost želiš za sebe?
  • Jesi li spremna žrtvovati svoju budućnost zbog njega?
  • Koliko dugo možeš biti u takvoj vezi?

Osim toga moraš biti spremna da će vaša veza u jednom trenutku završiti i da će možda imati ružan završetak. Možda će čak i njegova supruga saznati za vas? Možda će mu vaša veza dosaditi i cijela situacija će mu biti jako zahtjevna zbog laganja i opreza. No što se tebe tiče važno je da za zapišeš što želiš za sebe i odlučiš kakvu budućnost želiš imati.

shimmer fallback
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.