Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Gospodin nesavršeni

4 razloga zašto svaki put padaš na isti tip (krivog) muškarca

Provjeri četiri razloga zašto se na kraju svake veze pitaš: 'Zašto izlazim s istim tipom muškarca kojeg ne želim, a nikad s tipom kojeg želim?'

pexels-andrea-piacquadio-3837259.jpg
Foto: Pexels
Budi najbolja verzija sebe.

Stvaranje sjajne veze može biti jedno od najzabavnijih i najuzbudljivijih iskustava kroz koja ćeš ikada proći, ali najteži je dio doći do toga. Nova veza ili ljubavni interes može izazvati mnogo stvari u nama, kao što je nelagoda zbog neznanja hoće li veza uspjeti ili ne. To je iščekivanje sviđaš li mu se ili ne, ili privlači li te zapravo.

Image
Oprez!

Pet tipova muškaraca koji nisu vrijedni tvog vremena (i onaj jedan koji je)

Razočaranje koje dolazi nakon početne faze uzbuđenja osigurava da će se veza zapravo 'ohladiti' i dosaditi. Uz to, činjenica da su tvoje sestre, prijateljice i kolegice udane i imaju djecu čini da "sretno do kraja života" izgleda kao daleka fantazija.

shimmer fallback

Stoga se, naravno, mučiš s: "Zašto izlazim s istim tipom muškarca kojeg ne želim, a nikad s tipom kojeg želim?" Mnogo je prepreka koje moraš prevladati kako bi pronašla "onog pravog", pa evo četiri razloga zašto uvijek dopuštaš istom (krivom) tipu muškarca da ti 'ukrade' srce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Tvoja vjera u ljubav je splasnula

Usredotočenost na sve prepreke i ono što bi se moglo dogoditi apsolutno će te ostaviti oslabljenom i preplavljenom osjećajima. Sve to razmišljanje može iscrpiti i dovesti do mišljenja da je ljubav nemoguća - od pozivanja na izlazak do prvog spoja, od nove djevojke do upoznavanja roditelja, od životne tragedije do braka. Dakle, kako se ne bi razočarala, lakše je odlučiti bi bilo jednostavnije odustati ili se ne upustiti svim srcem u vezu.

shimmer fallback

Ne uspijevaš ići za onim što stvarno želiš

Kada vjeruješ da je ljubav nemoguća i da je planina previsoka, nećeš uspjeti ići za onim što stvarno želiš. Bojiš se da bi zapravo mogla biti sretna i da bi ti ljubav mogla uspjeti. Iz straha i iz igre na sigurno izlaziš s muškarcem kojeg odmah privučeš. Ako izlaziš s muškarcem koji je lud za tobom, nema rizika; ti kontroliraš ishod.

Ako ideš za onim što želiš, postoji rizik - rizik da ostaneš slomljena srca, ostavljena sama…ili rizik da budeš sretna. Rizik je vrijedan toga. Uostalom, koristi daleko nadmašuju rizike, pa zašto ne uložiti sve?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Vjeruješ da se "sretno do kraja života" odnosi samo na druge

"Sretno do kraja života" dogodi se nekome tko odluči da nikada neće odustati, bez obzira što se dogodi. Ona je netko tko će riskirati i krenuti za onim što stvarno želi. Žena koja će uvijek iznova ustati nakon odbijanja, prekida i boli i neće se zadovoljiti statusom quo.

Svemir uvijek nagrađuje uporne i odlučne među nama. Tvoj život i tvoj izbor stvaraju ishod. Dakle, izađi van, pronađi resurse, potraži ono što želiš i učini da ti se život dogodi. Lopta je u tvojim rukama; vjeruj u ljubav i učini to svojom stvarnošću.

shimmer fallback

Negativnost se pojavljuje kada smo sretni

Problemi uvijek pronađu način da se pojave kada smo sretni i jedini način da to izbjegnemo je da budemo u vezi s nekim tko nas voli, brine o nama i tko nas zapravo podržava. Osjećaj nesigurnosti, ljubomore ili izbjegavanja trauma iz djetinjstva pojavit će se kada smo sretni. Ono što radimo u vezi s tim utječe na ishod.

Veza koju cijenimo s nekim koga volimo može biti šetnja u nepoznato i potpuno novo iskustvo za tebe, ali nikada nećeš požaliti. Da, zastrašujuće je, ali vrijedi. Zato se suoči sa svojim sra***a i idi za tipom kojeg želiš, a ne za onim kojeg dobivaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Ne privlačiš muškarca kojeg želiš samo zato što ga se bojiš; bojiš se što bi to moglo zahtijevati od tebe. Bojiš se da ćeš se možda morati promijeniti na neki način da bi to stekla, a promjena je zastrašujuća jer je nepoznata. Ali to je ujedno i nešto najisplativije što možeš učiniti za sebe. Stoga riskiraj i idi za onim što želiš - kako u ljubavi, tako i u životu.

shimmer fallback

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.