Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Kad je 'k'o fol'

Glumac u krevetu: I ON može lažirati orgazam

Možda nisi znala, ali i muškarci znaju glumiti da su stigli do vrhunca u spavaćoj sobi. Svaki četvrti muškarac priznaje da je blefirao barem jednom - a evo kako ćeš raskrinkati glumca

profimedia-0587194630.jpg
Foto: www.profimedia.hr
Budi najbolja verzija sebe.

Mnoge žene zaslužile su Oscara za svoj performance pod plahtama koji završava lažnim orgazmom. No, nagradu za najboljeg glumca mogao bi dobiti i pokoji muškarac - tim više što su oni u tome očito toliko dobro da većina nas niti ne zna kako muški fake orgazam uopće postoji.

shimmer fallback

No ne samo da postoji, nego nije to ni tako rijedak slučaj. Prema jednoj studiji od ukupnog broja ispitanika, čak 25 posto muškaraca i 50 posto žena barem su jednom u životu odglumili orgazam.

Muškarci koji su priznali da ponekad glume orgazam kazali su kako se koriste kombinacijom stenjanja, uzdisanja i posebnih izraza lica i gesta kako bi oponašali 'pravu stvar'.

shimmer fallback

Dakle, opće je poznato da postoje glumice u krevetu, ali da su glumci i neki muškarci doista malo tko zna. Zašto to rade? Pa, iz sličnih razlog kao (neke) žene. Evo koji su najčešći:

  • Seks traje predugo - u prosjeku, od početka seksualnog akta do klimaksa za muškarce prođe 7 minuta. Ako mu treba puno duže, moguće je da će odglumiti vrhunac kako bi se igra pod plahtama mogla završiti bez da to partnerici bude neobično ili da pomisli kako je u njoj problem.
  • Muški ponos - ponekad će muškarac lažirati orgazam kako bi sakrio to da je izgubio erekciju, radi čega možda osjeća sram i nelagodu pred partnericom.
  • 'Igra po pravilima' - neki parovi imaju sliku o tome kako bi seks trebao izgledati. Mnogi muškarci tako ne mogu zamisliti nikakav drugačiji kraj seksualne igre osim eksplozivnog orgazma kao iz filmova. Tako ga na kraju odglume jer do toga nije došlo 'prirodnim putem'.
  • Želi u miru gledati TV - da, ima i toga. Ponekad se muškarci u vezama upuštaju u seks samo kako bi zadovoljili svoje partnerice i jer ih ne žele povrijediti ili odbiti. U tom im trenutku možda nije do seksa, ali će odglumiti svoj dio i onda u miru nastaviti raditi što žele.
  • Preuranjena erekcija - ponekad muškarci prođu 'ispod radara' s preuranjenom erekcijom koju partnerica ne primijeti, a onda odglume orgazam kako ne bi 'postalo sumnjivo'.
Image
On ti neće reći, ali...

Loš seks? Što muškarci misle kad kažu 'loš seks'?

Ako dakle muškarac glumi 'veliki O', to je zapravo vrsta bijele laži i razlozi nisu uvijek sebične prirode, No, ako ga želiš razotkriti, evo koji bi ga znakovi mogli odati:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Drugačiji izraz lica

Svatko od nas ima jedinstven izraz lica tijekom orgazma. Ako dobro poznaješ svog partnera vjerojatno si mnogi puta vidjela kako njegovo lice izgleda dok doživljava vrhunac i lako ćeš prepoznati kad izgleda drugačije. Izraz vlastitog lica u ekstazi vrlo je teško vjerno oponašati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Promjena rutine

Tvoj partner ima običaj da se nakon dobrog i iscrpljujućeg seksa sa 'sretnim završetkom' okrene na drugu stranu, a nakon manje od 60 sekundi čuješ ga kako hrče. No ovog puta, čini se kao da uopće nije umoran i želi se maziti? Moguće da do orgazma nije ni došlo i zato se ponaša drugačije nego inače.

Također, ako nakon seksa ne može prestati pričati o otme koliko je bilo fantastično i čini ti se da je suviše entuzijastičan, iako zvuči laskavo, ovo bi mogao biti znak da nešto skriva.

shimmer fallback

Kontakt očima

Kad tvoj partner dođe do vrhunca, pokušaj uhvatiti njegov pogled. Ako izbjegava kontakt očima, ovo bi mogao biti znak da blefira. Naime, instinktivno će ga biti strah da ćeš ga raskrinkati i brzo će skrenuti pogled.

shimmer fallback

Filmski orgazam

Njegov je orgazam buran i eksplozivan kao onaj u loše glumljenim filmovima? Stenje, uzdiše i pravi pretjerane grimase? Sve se čini nekako prenapuhano i nestvarno? Onda vrlo vjerojatno i je - gledaš samo jednu lošu predstavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Nema tragova

Ako nema sjemena niti u kondomu, niti bilo gdje drugdje, moguće je da do orgazma nije ni došlo. Ne treba biti vješt detektiv da se ovo zaključi. Isto tako, ako skriva iskorišteni prezervativ i juri u kupaonicu da ga baci, moguće je da je kondom - prazan.

Još jedna znak može biti erekcija koja nije 'splasnula', naime, nakon dobrog svršetka stvari obično brzo krenu 'prema dolje'.

shimmer fallback

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.