Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Zaredaj ih

Nije nemoguće: Pet najboljih poza za postizanje višestrukih orgazama

Kad si posljednji put doživjela orgazam? A višestruki? Uz ove poze u seksu - višestruki orgazam može biti redovito na tvom 'meniju'

pexels-anete-lusina-6354278.jpg
Foto: Pexels
Budi najbolja verzija sebe.

Višestruki orgazmi možda ti zvuče kao bajka za odrasle, no itekako su realni. U istraživanju koje je proveo Kinsey Institut, 47 posto žena potvrdile su da su iskusile višestruke orgazme. Štoviše, da su oni redovito na njihovom "meniju". Želiš li podići ovaj postotak, ali i bitnije od toga, podići kvalitetu svog seksualnog života, u nastavku otkrij što možeš učiniti ne bi li "ulovila" još pokoji orgazam, kad ste već pod plahtama.

Image

Misliš da su višestruki orgazmi mit? Ova seksologinja dala je detaljne upute kako ih postići

shimmer fallback

Izbor prave poze sve je što ti treba za još jedno "ah!". U današnje vrijeme nije lako pronaći nekoliko slobodnih trenutaka za seks pa kad ih već uhvatiš, iskoristi ih maksimalno - analno, vaginalno ili klitoralno! Provjeri pet najboljih poza za postizanje višestrukih orgazama i uživaj u njima prvom prilikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Polako

Jedna od metoda koje će te izludjeti i priuštiti ti višestruke orgazme je odgađanje penetracije. Prije, no što se bacite u akciju, reci dragom da ne ulazi dok ga ne budeš preklinjala. Nadamo se da je karakter. Često se događa da do penetracije dođe prije, no što je žena zaista spremna na seks, što smanjuje vjerojatnost za orgazam, a gdje li tek višestruki. Kod odgađanja penetracije, u trenutku kada se ona dogodi, bit ćeš jako uzbuđena i spremna za užitke kakve još nisi doživjela. Odgađanje može trajati i danima, ne samo satima ili minutama.

shimmer fallback

Majstor

Stara je vjest da je predigra ključna za ženske orgazme. Mjesta žurbi nema, želiš li doživjeti nekoliko orgazma za redom. Prvi neka se dogodi pod njegovim prstima. Lezi na leđa, raširi noge, opusti se, ustvari zauzmi položaj u kojem se osjećaš seksi i koji te uzbuđuje. Partner neka klekne kraj tebe na krevet i čini ti sve što poželiš. Neka bude tvoj šegrt. Učini od njega majstora za orgazme. Tek kada svršiš pod njegovim prstima, pozovi ga da uđe…

shimmer fallback

Kušaj me straga

"Ima nešto uzbudljivo u ovom položaju, u kojem si izložena svome partneru na neuobičajne način. Nema kontakta očima, daleko ste jedno od drugoga, a opet blizu", objašnjava seksualna terapeutkinja Shasta Townsed za Cosmopolitan. Riječ je o pozi u kojoj ćeš kleknuti na koljena i spustiti se na laktove te raširiti noge, a tvoj partner će te lizati straga. Pritom ti može stimulirati klitoris prstima ili to ti možeš činiti. U ovom položaju dostupni su mu i tvoja vagina i anus.

shimmer fallback

Podmetni jastuk

Iz prethodnog položaja digni se na ruke, a pod tijelo i između nogu podmetni veći jastuk. On neka ostane straga, samo sada umjesto jezika neka te zadovolji penisom. Penetracija iz ove pozicije je vrlo duboka, a dodatnu stimulaciju pružit će ti jastuk o koji ćeš trljati klitoris, trbuh, bradavice… Ako ima resice za dodatni doživljaj, poput ovog na slici, užitak ti je zajamčen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Nobela za Kegela!

Arnold Kegel bio je američki ginekolog koji je patentirao vježbe nazvane po njemu, a pomoću kojih žene jačaju mišiće zdjeličnog dna te time nakon poroda preveniraju inkontineciju, ali i podižu kvalitetu seksualnog života. Vježbaj ih kada god se sjetiš, a osobito kada je tvoj dragi u tebi. Kontrakcijama vaginalnih mišića priuštit ćeš i njemu i sebi posebno zadovoljstvo i jedan orgazam više. Gospodine Kegel zaslužili ste Nobela. Za širenje ljubavi, za mir u svijetu.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.