Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

O da, napokon i to znamo: koliko je 'centimetara' potrebno za postizanje ženskog vrhunca

Pitanje koje je uvijek u središtu brojnih rasprava napokon ima odgovor - poručuju autori studije koji su upitali žene i što im je važnije, tehnika ili veličina

O da, napokon i to znamo: koliko je 'centimetara' potrebno za postizanje ženskog vrhunca
Budi najbolja verzija sebe.

Nedavno provedeno istraživanje u kojem je sudjelovalo čak 4761 žena pokazalo je da najboljom veličinom penisa smatraju one od 20 centimetara. Naime, muškarci s tolikim ponosom najuspješniji su u dovođenju svojih družica do orgazama. To im polazi za rukom u 44 posto seksualnih odnosa. 

Image

Orgazam osim užitka donosi i čitav niz drugih prednosti. Evo koje su


Studiju je provela stranica za izlaske Big One Dating, a žene su upitane o njihovom posljednjem seksualnom iskustvu, duljini penisa njihovog partnera i o tome jesu li došle do vrhunca. Žene uključene u studiju bile su podijeljene u tri grupe - one koje su često išle na spojeve, one koje su to činile povremeno i one koje su stalno bile s muškarcima. Na taj način ispitivači su pokrili širok spektar ispitanica.Rezultati su pokazali da su muškarci s penisima većim od 20 centimetara imali manji postotak uspješnosti, odnosno maksimum je dosegnut s 20 centimetara. Muškarci s ovolikim penisima imali su uspješnost u dovođenju žena do orgazma 44 posto, oni s 22 centimetra 42 posto, dok je rekorder veličinom - muškarac s penisom od 28 centimetara bio uspješan u 30 posto seksualnih odnosa, baš kao i muškarac s penisom od deset centimetara.

"Ovo nam pokazuje da veći penis ne znači uvijek i bolji seks. Potvrdilo se da je muškarčeva tehnika zaista ključna za dovođenje žena do orgazama. Čak i muškarci s penisima u erekciji dugima tek tri centimetra su imali uspjeha kod žena", poručuju autori studije za portal Inquirer.net. Ispitanice su bile složne u jednome - nije dužina presudna, već širina odnosno obujam penisa.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.