Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Što nosiš ispod haljine

Želiš ga izluditi? Muškarci otkrivaju kakvo donje rublje žele vidjeti na ženi

Dakako, mi vjerujemo u onu – tvoje donje rublje, tvoja pravila. Ali ako želiš zavesti partnera, možda ne bi bilo loše saznati u kakvom te sexy outfitu mašta vidjeti

profimedia-0362779373.jpg
Budi najbolja verzija sebe.

Koje donje rublje je muškarcima najuzbudljivije? Jesu li to tangice od crni latexa, pink sportski grudnjak ili nevina čipkasta spavaćica? Na ovo će pitanje mnogi muškarci odmahnuti rukom i u 'frajerskom' stilu reći kako te najviše vole - vidjeti golu. Ipak, svi znamo kako je još je uzbudljivija igra koja se odvija polako, a čekanje na 'glavnu stvar' samo će pojačati intenzitet užitka. Dakle, postepeno skidanje odjeće ispod koje se nazire sxy donje rublje itekako ima smisla. S druge strane, ponekad sexy donje rublje treba nama samima – to je naša mala tajna zbog koje se osjećamo više ženstveno i koju smo namijenile samo očima odabranoga.

shimmer fallback

Jasno je da će svaka žena izabrati rublje po svom ukusu, ali jesi li se ikad pitala kakve bi gaćice, grudnjak ili halteri izludili tvog partnera? Skupile smo hrabrost i ovo pitanje postavili muškarcima, a odgovori bi te mogli iznenaditi:

„Uvijek sam mislio da mi se najviše sviđa čipkasto crno rublje , ali u posljednje sam vrijeme zavolio i ono bijelo ili roza. Kako god bilo, nije mi stvarno važno jer kakvo je, ionako će se na karju skinuti“, kaže 32-godišnji Luka.

„Hm, možda malo iznenađujuće, ali na ženama najviše volim obično rublje, nešto kao što su bokserice i sportski grudnjak. Ništa kičasto“, priznaje Matijas iz Zagreba.

„Stvarno mi nije važno kakvo rublje djevojka nosi, dok god u njemu izgleda dobro. Ali mislim da je seksi kad žena odjene moje bokserice ili potkošulju – ima nešto u tome“, tvrdi je 26-godišnji Karlo.

shimmer fallback

„Mislim da većina nas muškaraca voli malo čipke, ali ništa pretjerano. Halteri isto nisu loši, ako ženi dobro stoje. Za boju mi je svejedno“, kaže Peter iz Beča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

„Žena bi, po mom mišljenu, uvijek trebala nositi lijepo rublje jer nikad se ne zna… Meni osobno sviđa se klasika, čipkaste tange i grudnjak u istoj boji. I cipele na petu“, uz zavodnički osmijeh priznaje 41-godišnji Zvonimir.

„Jako, jako mi se sviđa kad moja cura nosi tangice. Ali to ne stoji svim ženama, definitivno. Ako ti ne stoji dobro, radije ih nemoj nositi“, bolno je iskren Tin iz Zagreba.

A na ovu temu napravljeno je i istraživanje u kojem je sudjelovalo više od 2700 muškaraca. Ispitanici su odgovarli na pitanja o tome kakve im se gaćice najviše sviđaju na ženam te kakve grudnjake preferiraju vidjeti na svojim partnericama. Na broju jedan najpoželjnijih gaćica našle su se tange, a u stopu ih prate tako zvane brazilke. Najgore su prošle ženske bokserice koje voli samo 5 posto muškaraca.

shimmer fallback

Što se grudnajka tiče, većini muškaraca maštu najviše raspaljuju push up grudnjaci, a sve je bolje od onih sportskih koji su na zadnjem mjestu - za ovaj tip grudnjaka glasalo je tek 4 posto ispitanika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Kad bi se pitalo nas žene, vjerojatno bismo većinu dana odbrale ugodno ili shaping rublje u Bridget Jones stilu, ali ponekad treba 'skrenuti u nepoznato'. Mogla bi iznenaditi i svog partnera - i samu sebe. A jesi li pogodila 'u sridu' otkrit ćeš ubrzo nakon što se pred njih razodjeneš.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.