Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Fizički izgled je sporedna stvar

Frajeri otkrivaju: Ovih 9 kvaliteta ženu čine nevjerojatno poželjnom

Muškarci na Redditu raspisali su se o osobinama koje su im najprivlačnije kod žena, a zanimljivo je da su im kvalitete poput smisla za humor i komunikativnosti puno važnije od fizičkog izgleda

pexels-becca-correia-3770255.jpg
Foto: Pexels
Budi najbolja verzija sebe.

Bilo da si solo ili pak dosad nisi imala sreću u ljubavi, zasigurno si se zapitala što to muškarce najviše privlači kod žena i koje bi osobine trebala posjedovati želiš li osvojiti frajera koji ti se sviđa.

Image
Popravljive su

Ne ide ti u ljubavi? Možda posjeduješ ove osobine koje odbijaju muškarce

Uvriježeno je mišljenje da muškarce privlače samo zgodne i seksi žene, no brojna su istraživanja pokazala da je fizički izgled ustvari često sporedna stvar kada pripadnici muškog spola biraju svoju idealnu partnericu. Kada su zainteresirani za ozbiljnu vezu, muškarcima su puno važnije neke druge kvalitete kao što su smisao za humor, pozitivan stav i karizmatična osobnost.

Što privlači osobe suprotnog spola česta je tema, a o tome se raspravljalo i na Redditu gdje su brojni frajeri iznijeli svoja mišljenja te otkrili koje to kvalitete ženu čine poželjnom i zgodnom. Najzanimljivije odgovore donosimo u nastavku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Dobar smisao za humor

'Čak se i ne treba šaliti, ali samo želim curu koja će znati cijeniti dobar smisao za humor', otkrio je jedan korisnik Reddita. Smisao za humor uvijek je poželjna osobina, a to znači da se znaš šaliti, prihvatiti šale na svoj račun te ne shvaćati stvari previše ozbiljno.

shimmer fallback

Sposobnost da živi offline

'Da ne objavljuje sve na društvenim medijima. Smatram da su cure koje skrivaju svoj profil na društvenim mrežama ili ne objavljuju stvari iz privatnog života puno zanimljivije osobe', istaknuo je jedan muškarac. Drugi pak je dodao da mu djevojke koje su stalno na društvenim mrežama djeluju jako nesigurno. Prema tome, odloži mobitel i fokusiraj se na ono što se događa oko tebi i frajeri će te zasigurno primijetiti.

shimmer fallback

Izvor: Giphy

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Komunikativne vještine

'Kada zna razgovarati o nekoj temi koja ju zanima, to mi je baš privlačno. Također, mora biti otvorena da započne razgovor sa mnom, ali istovremeno i suptilna da me ne uplaši', napisao je jedan muškarac na Redditu. Ljubaznost, otvorenost i dobre komunikativne vještine uvijek su poželjne i privlače pripadnike muškog spola.

shimmer fallback

Skromnost

'Ako je lijepa, ali nije umišljena. Odbijaju me žene koje očekuju da će zbog svog izgleda privući pažnju.' Činjenica je da se muškarcima više sviđaju skromne i prirodne cure nego one koje su opsjednute vlastitim izgledom.

shimmer fallback

Introvertiranost

'Volim tihe cure. Djevojka koja ne pleše uokolo i ne razgovara sa svima, zadobit će moju pažnju', otkrio je jedan muškarac na Redditu. Hura za introvertirane cure! Naime, muškarci bi radije da budeš svoja nego da pokušavaš biti nešto što nisi.

shimmer fallback

Neovisnost

'Volim neovisne djevojke. Nekoga tko je dovoljno siguran u sebe da može održati razgovor i tko ima interese koji nisu povezani s vezom. Općenito, da ima svoj život.' Neovisnost je još jedna poželjna kvaliteta kod žena koja snažno privlači pripadnike muškog spola. Unatoč tome što ti on nije potreban da bi imala dobar život, ipak ga želiš, a frajerima je to jako seksi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Izvor: Giphy

Samopouzdanje

'Želim curu koja se osjeća ugodno u svojoj koži i koja se ne boji izraziti ono što osjeća'. Prema tome, ima i onih frajera koji vole samouvjerene i glasne cure koje se ne boje preuzeti inicijativu.

shimmer fallback

Zanimljivi hobiji

'Samo da ima neki zanimljiv hobi. Sjajno je vidjeti ženu koja ima strast u svom životu, a dodatan bonus je ako dijelimo zajedničke interese'. U principu, frajeri smatraju da je važno da imamo vlastite interese izvan veze, kao i zajedničke stvari unutar samog odnosa. To je ono što oni nazivaju 'win-win' scenarijem. Strastvene žene su nevjerojatne.

shimmer fallback

Lijep glas

'Jedan od najatraktivnijih dijelova žene je njezin glas', napisao je jedan muškarac na Redditu. Lijep i melodičan ženski glas muškarcima je jako seksi, no važno je istaknuti da je svaki muškarac drugačiji i da je svaka žena zgodna na svoj jedinstveni način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.