Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Medeni mjesec iz snova

Neka vam medeni mjesec bude nezaboravan

Medeni mjesec iz snova
Budi najbolja verzija sebe.

Ako želite da vam medeni mjesec bude jedinstven i bolji od uobičajenog godišnjeg odmora, razmislite o slijedećim idejama:

Iskusite luksuz…

Krstarenje je jedna od luksuznih ideja za medeni mjesec. Možete odabrati neku od ruta krstarenja ili mjesta koja želite posjetiti dok uživate u zajedničkom druženju na luksuznom brodu opremljenom svime što vam je potrebno. Još bolje, razmijenite zavjete nasred mora i provedite ostatak noći gledajući zvijezde i obilazeći brod.


Rezervirajte najluksuzniju sobu na najvišem katu hotela. Dobit ćete najbolju uslugu, a moći ćete promatrati cijeli grad iz visine. Rezervacija u luksuznom hotelu je svakako dobro potrošen novac.

Boravak u luksuznom hotelskom kompleksu na Jadranu ili u nekoj od obližnjih mediteranskih zemalja je još jedna dobra ideja za medeni mjesec. Provedite tjedan u mediteranskom raju, uživajući u sadržajima hotela. Dan provedite uz more – provedite sate na izletu brodom, isprobajte vodene sportove ili ronjenjem istražite podmorje.

shimmer fallback


Iznajmite kuću na otoku, gdje ćete uživati u potpunoj slobodi i činiti što vam je volja. Tako ćete moći iskusiti privatnost koju ste priželjkivali.

Lutanje gradskim ulicama europskih središta, isprobavanje hrane i upoznavanje strane kulture još je jedna od ideja koju možete probati. Otiđite u Francusku, Englesku, Italiju, Njemačku, Španjolsku ili neku drugu destinaciju i osjetite duh zemlje i gradova.

Jeftinije opcije…

Provedite tjedan dana kod kuće uz šampanjac ili vino i uživajte u intimnom medenom mjesecu. Nemojte ništa raditi. Spavajte kad vam se prohtije. Provedite cijeli dan zajedno u krevetu. Gledajte filmove zajedno. Radite što vam padne na pamet. Naposljetku, užitak medenog mjeseca je samo na vama samima.

shimmer fallback


Isplanirajte jedan poseban vikend i provedite dane radeći nešto drugačije. Možete ponovo proživjeti početak vaše veze ili se podsjetiti prvih dana zajedničkog života. Možete otići na mjesto gdje ste se prvi puta upoznali ili večerati u restoranu u koji ste otišli na prvi sastanak. Ovo bi moglo biti dovoljno da učini vaš medeni mjesec savršenim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.