Ljubav u doba korone: 6 aktivnosti koje možeš raditi s voljenom osobom ako vas dijele kilometri

Uživajte u zajedničkom vremenu čak i ako ne možete u ovom trenutku biti jedno pored drugoga

Veza na daljinu dovoljno je teška i kada svijetom ne vlada pandemija virusa. U ovoj novoj situaciji u zadnjih desetak dana našlo se mnogo parova koji moraju postati domišljati i pronaći načine kako zajedno provoditi vrijeme bez fizičkog kontakta. Vrlo je važno održavati odnose kako s prijateljima tako i voljenom osobom i upravo zato smo pronašli nekoliko aktivnosti koje možete raditi zajedno bez napuštanja vlastitog doma. Zato upalite video poziv i zajedno pobijedite daljinu!

Laughing Together GIF from Longdistancerelationship GIFs


1. Uživajte u filmu ili seriji

Imamo sreće što živimo u vremenu online streaming servisa poput Netflixa i možemo bez problema pristupiti velikom izboru filmova i serija. Vjerujemo kao ćete se ti i tvoja posebna osoba lako dogovoriti što ćete gledati, a u tome će vam pomoći Netflix Party, dodatak za preglednik Chrome uz koji ćete bez problema uskladiti ono što gledate. Zato pripremite kokice, instalirajte ovaj dodatak i uživajte u filmu.

Munching GIF from Popcorn GIFs

2. Kuhajte zajedno

Vrijeme je za video poziv i odlazak u kuhinju. Pravi je izazov uskladiti se i kuhati ono što oboje možete sa sastojcima koje imate. Ili još bolje, neka svatko od vas skuha ono što bi se drugoj osobi svidjelo i iznenadite jedno drugo. Nakon toga sjednite svatko za svoj stol i uživajte u romantičnoj večeri.

Kitchen Dance Party GIF from Cooking GIFs

3. Dogovorite digitalnu večer društvenih igara

Postoji cijeli niz društvenih igara u digitalnom obliku koje možeš igrati s voljenom osobom dok se nalaziš u kućnoj izolaciji. Odaberite svoju omiljenu i zaigrajte online. 

Monopoly Money Rain GIF from Monopoly GIFs

4. Odaberite knjigu i čitajte ju zajedno

Zamisli koliko bi bilo romantično slušati voljenu osobu kako ti čita tvoju omiljenu knjigu. Izmjenjujte se i čitajte jedno drugome različite odlomke. Ako ste ipak osobe koje više vole uživati u samostalnom čitanju, jednostavno upalite video poziv, postavite uređaj blizu sebe i uživajte u tišini i pogledu jedno na drugo dok svatko čita svoju knjigu. Tako ćete stvoriti i priliku da prije spavanja jedno drugome prepričate sadržaj štiva koje čitate.

Padh GIF from Readingabook GIFs

5. Posjetite muzej ili galeriju

Na internetu vam je dostupan veliki izbor muzeja i galerija koje možete posjetiti zajedno. Tako ćeš, barem na kratko, zadovoljiti želju za putovanjem i novim avanturama s voljenom osobom. Prednost je i to što nećete morati čekati u redu kako bi vidjeli neke od najpoznatijih umjetnina svijeta. (Foto: Unsplash)

6. Uživajte zajedno u jutarnjoj kavi

Ako ste već sve isprobali, vratite se osnovama. Jednostavno zajedno uživajte u jutarnjoj kavi i pričajte o tome što ste sanjali, svojim planovima, ali i osjećajima. Komunikacija je ključ svake uspješne veze, a daljina nas često zna u tome spriječiti. 


(Foto: Unsplash)

Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.