Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Ima brojne prednosti

Znaš li što je 'ležeći policajac'? Seks poza koja garantira apsolutni užitak

U ovoj pozi možeš uživati s partnerom ili sama, a savršena je za stimulaciju G-točke

pexels-silvio-barbosa-843256.jpg
Foto: Pexels
Budi najbolja verzija sebe.

Ako si u potrazi za novim pozama kako bi malo začinila svoj seksualni život, poza 'ležećeg policajca' svakako bi se trebala naći na tvojoj listi. Možeš je isprobati s partnerom, ali i samostalno tijekom masturbacije.

Image
S njom treba biti ekstra oprezan

'Piledriver' – izazovna seks poza rezervirana samo za one najhrabrije

Svi smo čuli za kaubojku, misionarku, 'doggy style' pozu i slične seks poze, no poza 'ležećeg policajca' manje je poznata i samim time prilično podcijenjena. Ne zahtijeva puno akrobacija niti fleksibilnosti, a gotovo garantirano dovodi do vrhunca – ako se izvodi na pravi način.

Ova poza neobičnog naziva je sjajna za stimulaciju G-točke, a velika je prednost što je prikladna za svakoga. Kako je izvesti i koje su prednosti ove poze - provjeri u nastavku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Kako izvesti pozu 'ležećeg policajca'?

Ovo je zapravo pojednostavljena verzija 'doggy-style' poze, pojašnjavaju stručnjaci za seks. Kod ove poze žena je na trbuhu, a ispod bokova stavlja jastuk koji ima ulogu 'usporavanja'. Muškarac ulazi odostraga dok kleči na koljenima i drži partnericu za bokove ili je rukama oslonjen na krevet/pod.

Poza 'ležećeg policajca' posebno je prikladna za žene jer stimulira G-točku, a može se u njoj uživati i solo uz pomoć vibratora, otkrivaju stručnjaci za seks.

shimmer fallback

Koje su prednosti ove seks poze?

Osim što je vrlo jednostavna i prikladna za svakoga, poza 'ležećeg policajca' ima i čitav niz drugih prednosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Stimulacija G-točke

Poza je izvrstna za stimulaciju G-točke koja se nalazi na prednjem zidu vagine, a može se dosegnuti samo pod određenim kutovima. Važno je da kod ove poze bokovi budu lagano odignuti jer to povećava užitak. Dubina penetracije može se prilagoditi prema vlastitim preferencijama stoga je vrlo bitna komunikacija između partnera.

Može potaknuti i druge erogene zone

S obzirom na to da se ova poza izvodi pod određenim kutom, to muškarcu omogućava da pristupi brojnim drugim dijelovima tijela kod žene, uključujući i poznate erogene zone kao što su vrat, leđa i bradavice. Partner prilikom penetracije može ljubiti svoju partnericu po cijelom tijelu i na taj je način dodatno uzbuditi.

shimmer fallback

Smanjuje stres

Mnoštvo je načina za oslobađanje od stresa, a seks je samo jedan od njih. Ipak, studije su otkrile da samo određene vrste seksa mogu ublažiti negativne učinke stresa. Prema istraživanju, potencijal seksualne aktivnosti za oslobađanje od stresa u potpunosti ovisi o kvaliteti seksualnog iskustva, a dokazano je da nas samo seks koji donosi zadovoljstvo može osloboditi od stresa. Prema tome, važno je pronaći seks poze koje jamče užitak i seksualni vrhunac, a poza 'ležećeg policajca' jedna je od njih pa joj svakako vrijedi dati šansu. Intimna je, pozitivno utječe na raspoloženje te doprinosi stvaranju veće bliskosti između muškarca i žene.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.