Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Bez stresa

Upoznat ćeš njegove roditelje? Savjeti kako ostaviti najbolji prvi dojam

Što odijenuti, što donijeti - nepristojno je pojaviti se budućoj svekrvi bez cvijeća i bombonijere, ali hoće li to biti dovoljno, hoćeš li joj se svidjeti ili će biti zaštitnički nastrojena prema svome sinu i ti ćeš pasti u drugi plan

pexels-cleyder-duque-7405002.jpg
Foto: Pexels
Budi najbolja verzija sebe.

Pronašla si ljubav svog života, prekrasno vam je, družite se, izlazite, seks je svemirski i planirate produbiti svoj odnos. Došlo je vrijeme da te ON predstavi svojim roditeljima. Ručak u njegovom roditeljskom domu je organiziran, trebate se samo pojaviti, a tu nastupa sto pitanja. Što odijenuti, što donijeti - nepristojno je pojaviti se budućoj svekrvi bez cvijeća i bombonijere, ali hoće li to biti dovoljno, hoćeš li joj se svidjeti ili će biti zaštitnički nastrojena prema svome sinu i ti ćeš pasti u drugi plan.

Image
Obiteljske drame

Svekrva iz pakla: Može li se odnos poboljšati ili je osuđen na propast?

Milijun je pitanja, a malo odgovora. Ali ne očajavaj, sve smo to prošle, pa ćeš i ti. Donosimo ti pet savjeta kako da ostaviš odličan prvi dojam na njegove roditelje

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Svakako dođi

Ako imaš dogovoren ručak kod njegovih roditelja, koliko god da imaš temu i najradije bi slagala da si bolesna samo da to još malo prolongiraš, nemoj! Skupi hrabrosti, spremi se i poštuj dogovor. U suprotnom bi mogli dobiti dojam da si nepouzdana ili da ih ne želiš upoznati a to može djelovati kao da nemaš iskrene namjere prema njihovom sinu. Budi svoja i hrabro se odazovi pozivu njegovih roditelja.

shimmer fallback

Ponudi pomoć

Znaš i sama da je spremanje večere i ospremanje nakon dugotrajan i naporan posao. Ponudi pomoć njegovoj majci. Pomozi dovršiti večeru, postavi stol ili nakon večere pokupi suđe i spremi u perilicu. Važno je pokazati da ti je stalo. Cijenit će tvoj trud.

shimmer fallback

Pokaži interes

Večere s njegovom obitelji znaju biti prepune životnih priča koje ti prvi puta čuješ i jako ih je teško pratiti jer ne poznaješ aktere te priče. Razgovori su prepuni događaja s rođendana, godišnjica i blagdana. U početku će biti konfuzno i to je normalno, ali iz tih razgovora možeš saznati puno korisnih informacija koje će ti kasnije pomoći. Probaj zapamtiti bitne rođendane, interese i želje njegove obitelji. Sigurno ćeš oduševiti njegovu mamu ako joj čestitaš rođendan prije svih i pokloniš baš ono što si je željela.

shimmer fallback

Prihvati savjete

Znaš i sama da roditelji vole davati savjete i znaju što je najbolje za njihovu djecu iako ta djeca imaju četrdeset godina i sposobna su brinuti o sebi. Ali što možemo, najbolje je prihvatiti dobronamjerne savjete (iako su možda malo nerealni). Roditelji ne misle ništa loše, možda samo ne razumiju najbolje vrijeme i sustav u kojem funkcioniramo, ali zasigurno ih nije loše poslušati , jer definitivno imaju više životnog iskustva nego ti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Prihvati različitosti

Ne morate imati isti ukus u knjigama, emisijama, pa ne morate imati ni iste religijske ni političke stavove, ali bitna je tolerancija. Rasprava je poželjna, ali kritika nije. Razgovarati o stvarima u kojima ste potpuno suprotnih stavova je moguće, ali iz takve komunikacije je potrebno izbaciti emocije i ego , te pokušati realno raspravljati o temi.

shimmer fallback
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.