Budi najbolja verzija sebe.

Jeste li spremni za maštovito Valentinovo? Isprobajte ove ideje

Ove godine budite originalni i uživajte s partnerom na poseban način…

Budi najbolja verzija sebe.

Da, ponovno nam stiže taj najromantičniji dan u godini – Valentinovo. Imate li već ideje i planove kako ćete provesti taj dan? Hoćete li se već standardno izvesti se na romantičnu večeru u poznati restoran, otputovati u Pariz ili iznenaditi dragog s posebnim donjim rubljem i seksi igricama?
Ako želite ove godine prirediti nešto pomalo drugačije za Valentinovo, evo zanimljivih ideja koje vi sami možete „oplemeniti“ prema svojim preferencijama, željama i ukusu.
Učinite ih originalnima i posebnima. A, ono što je najvažnije je da taj da jedan drugome poklonite ljubav i pokažete dubinu svojih osjećaja.

Gdje je sve počelo…

Ako još uvijek postoji mjesto kao što je restoran, kafić ili neko drugo mjesto na kojem ste upoznali, odlučili započeti ljubavnu vezu, zapečatili svoju ljubav, proveli prvo Valentinovo ili bilo što slično, izvedite se na to mjesto. Može to biti i klupica uz šetnicu. Sjednite na to mjesto, prisjetite se kako je sve počelo ili idite do te mjere da čak rekonstruirate taj dan.

Jahanje konja ili vožnja kočijom

Neki gradovi Hrvatskoj nude tu mogućnost turističke vožnje, no sve je više seoskih turizama koje nude vožnju kočijom ili pak jahanje konja. Ma koja bila vaša preferencija, sigurno ćete se odlično provesti. Prije ili nakon toga uživajte u romantičnom pikniku u prirodi…

Piknik u vlastitom stanu

Ako neće biti mogući piknik na otvorenom zbog vremenskih uvjeta, piknik uvijek možete imati na podu vlastitog doma. Nekoliko slojeva mekanih prekrivača (spužvaste ležaljke za plažu mogu poslužiti), svijetlost svijeća, mali ukusni zalogajčići jela, piće po izboru, omiljena slastica, sigurno su dobar put u nezaboravno Valentinovo. Budite kreativni, osmislite vlastiti omiljeni ambijent.
Nemojte zaboraviti laganu muziku…

Romantična košara

Ako ipak više preferirate senzualnije Valentinovo, spremite košaru sa šampanjcem (vinom ili nekim drugim pićem po želji), ulje za masažu, mirisnu kupku, svijeće, slasticu koju možete koristiti za predigru (jagode, šlag, otopljenu čokoladu, med i sl.), Kama sutra knjigu i uživajte.

Kušanje sladoleda ili…

Oboje volite sladoled i možete ga pojesti u zavidnim količinama? Izvedite se u slastičarnicu i isprobajte sve vrste sladoleda. Zamolite slastičare neka vam od svakog okusa stave pomalo. Ili u trgovini kupite omiljene vrste sladoleda i napravite vlastitu kušaonicu kod kuće.
Isto možete to učiniti u čokoladarnicama, vinarijama, siranama i sl.

Doručak u krevetu

Zašto ne biste Valentinovo započeli ujutro, s romantičnim doručkom u krevetu? Sreća je što ove godine Valentinovo pada u nedjelju što je odlična prigoda da vam već i jutro bude romantično.

Romantična vožnja autom (biciklom, brodom, avionom)

Dopuste li to vremenske prilike, organizirajte neku od vožnji. Ako ćete se voziti automobilom ili biciklom, to je ujedno prilika da posjetite mjesta za koja vas vežu posebna sjećanja na prve dane vaše veze… Vožnja avionom ili brodom sigurno je iskustvo samo za sebe.

Izvlačenje kupona

Igrajte jednostavnu igru. Na listiće papira napišite radnje koje morate napraviti kada izvučete listić. Igrica može biti vezana uz jelo, piće, uz neku šalu, pa sve do senzualnijih radnji; Svlačenje odjeće, poljupca na određenim mjestima, plesa i tako dalje… Budite maštoviti.

Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.