Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
'Njemu baš i nije stalo'

6 najvećih znakova da ON nije iskren oko svojih osjećaja

Ako misliš da se možda pokušavaš uvjeriti da je sve super kad stvarno nije, evo nekoliko znakova da ON ni najmanje nije iskren oko svojih osjećaja u vezi tebe i vaše veze

pexels-andrea-piacquadio-716411.jpg
Foto: Pexels
Budi najbolja verzija sebe.

Željeti znati koliko je ozbiljan u vezi s tobom vjerojatno je najčešće postavljano pitanje u bilo kojoj kolumni sa savjetima i, iako bi trebalo biti tako jednostavno kao da samo pitaš partnera o statusu vaše veze, nažalost, to nije uvijek slučaj.

Image
'Kakav je to krivi spoj'

Ako ON napravi jednu od ovih 5 stvari na prvom spoju - bježi!

Ono što govori i što radi može aludirati na vrlo različite ishode za vas dvoje i, iako ne zagovaramo preispitivanje svih njegovih poteza, važno je držati oči otvorene.

Evo nekoliko najvećih znakova da muškarac nije iskren oko svojih osjećaja u vezi tebe i vaše veze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Ne želi te upoznati sa svojim prijateljima

Može koristiti sve izgovore koje želi o tome da su grupa ljudi u koju te ne želi 'miješati' jer si posebna, ali ako nikad nisi upoznala niti jednog od njegovih prijatelja, nisi prioritet njemu u najboljem slučaju. U najgorem slučaju, ti si mu 'osoba sa strane'.

shimmer fallback

Prečesto pokvari planove

Stvari su vrlo jednostavne. On te ili želi vidjeti ili ne želi. Jedna je stvar proći kroz strku na poslu ili ako dođe do obiteljske krize, ali ako stvara planove samo da ih rutinski razbije, događa se nešto na što definitivno ne bi trebala čekati - pronaći ćeš boljeg!

shimmer fallback

Odbija govoriti o svojoj prošlosti

Naravno, baš kao i bilo tko, imamo dijelove svoje prošlosti o kojima najradije više nikad ne bismo raspravljali i ne krivimo nikoga ako malo 'urede' svoju priču. Međutim, ako se već neko vrijeme viđaš s ovim tipom, a ne znaš gdje ni kako je proveo posljednje desetljeće, nešto se događa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

I, ok, možda dolazi iz ere na koju se ne ponosi i boji se odbijanja, ali u nekom trenutku, vaša mu veza nije važna ako nije voljan ni podijeliti malo svoje priče s tobom.

shimmer fallback

Opsesivno čuva svoje stvari

Ne kažemo da bi trebala imati svu slobodu da prolaziš kroz sve njegove stvari, ali ako se čini nepokolebljivim u namjeri da te makne od svog osobnog prostora ili neobično posesivan prema svom mobitelu, trebala bi obratiti pažnju.

shimmer fallback

Izbjegava odgovore na tvoja pitanja

Dovoljno je odvratno kada to rade političari, ali je potpuno neprihvatljivo kada to pokušavaju nama bliske osobe u životu. Gore nego da tvoje upite omalovažava izgovorima poput "ne znam o čemu govoriš" ili "Iz ničega radiš problem", odgovarajući na jasno pitanje dugotrajnim odgovorima koji odstupaju od poante, preokretanjem krivnje ili nikad zapravo ne odgovoriti na pitanje jedan su od najvećih znakova neiskrenosti.

Ove vrste manevara izbjegavanja mogu uključivati i previše detaljne odgovore i one koji su nejasni, što može biti zbunjujuće za dešifriranje; ključ je tražiti odgovore koji zapravo odgovaraju na tvoja jednostavna pitanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Njegove priče su nedosljedne

Pogrešno tumačenje činjenica je nešto za što smo svi mi s vremena na vrijeme krivi. Međutim, ako si primijetila da često mora objašnjavati zašto je izostavio, promijenio ili "zaboravio" važne pojedinosti o svom životu općenito, on ili razvija Alzheimerovu bolest u ranoj fazi i treba ga pregledati, ili ima cijeli jedan drugi život u koji iz nekog razloga ne želi da budeš uključena.

shimmer fallback

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.