Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Isprobaj ih sve

Zaboravi na krevet, uz četiri najbolje poze za seks na stolcu

Već ti je dosta seksa u krevetu i želiš iskušati nešto novo. Stolac je odlično mjesto za seks ako ti i tvoj partner želite dodatno začiniti stvari, a u nastavku pronađi četiri odlične poze u kojima ćete oboje uživati

profimedia-0253426492.jpg
Foto: www.profimedia.hr
Budi najbolja verzija sebe.

Postoji mnogo mjesta u tvom domu za odličan seks koja ne uključuju krevet - od tuš kabine do kuhinjskih elemenata - a jedno od njih koje ti možda ne pada na pamet toliko često je i stolac. Bilo da se radi o stolcu u blagovaoni ili onom u radnoj sobi, stolac može biti itekako seksi, a važno je samo odabrati najbolje poze uz koje će vas seks na stolcu lansirati među zvijezde.

Image
Pripremi se pa budi spontana

Seks u prirodi: Sve što trebaš znati o ovoj outdoor aktivnosti

Nekoliko je razloga zašto je seks na stolcu toliko dobar - prvo, ti i partner bit ćete si vrlo blizu jer će vam tijela biti priljubljena jedno uz drugo. To će pojačati intimnost, a ovisno o pozi koju odaberete, moći ćete se ili gledati u oči, ili biti okrenuti jedno od drugoga, ali se istovremeno dodirivati rukama. Seks na stolcu omogućuje, prvenstveno ženama, da lakše kontroliraju koliko duboko partner penetrira u njih i namjeste se onako kako im je najbolje. Ako ne voliš preduboko, zauzmi položaj čučnja, a ako voliš dublje, jednostavno sjedni ravno u partnerovo krilo i prepusti se užitku.

Osim toga, seks na stolcu vrlo je jednostavan - sve što trebate učiniti jest da tvoj partner sjedne na stolac, a ti na njega, bilo da si okrenuta prema njemu, ili mu okreneš leđa. Ovo je odličan izbor ta parove koji tijekom odnosa vole više ljubljenja, maženja i dodirivanja, a ako nemaš ideja za seks na stolcu, u nastavku ti donosimo četiri vruće poze koje će te oduševiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Sjedeća obrnuta misionarka

Dok tvoj partner sjedi na stolcu, ti mu sjedni u krilo, ali tako da mu okreneš leđa dok on penetrira. Ova poza odlična je za analni ili vaginalni seks, a ruke oba partnera slobodne su za trljanje, dodirivanje ili držanje igračaka koje će te dodatno stimulirati i pomoći ti da prije dođeš do vrhunca.

shimmer fallback

Doggy na stolcu

Stolac je odličan za modificiranu doggy style pozu - ako je sjedalo dovoljno veliko, klekni na stolac dok te tvoj partner penetrira s leđa. Namjestite se tako da vam i jednom i drugom bude udobno, a tvoj će partner i u ovome slučaju imati slobodne ruke kojima te može dodirivati tamo gdje želiš.

shimmer fallback

Oralni seks na stolcu

Stolci su također izvrsni za oralni seks, a za dobar oralni seks na stolcu nije potrebno puno filozofije. Jedna osoba neka sjedne malo raširenih nogu, a druga neka klekne i krene na "posao", bilo jezikom, rukama ili seksualnom igračkom. Nakon nekog vremena možete se i zamijeniti kako biste oboje uživali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Amazonka

Za pozu amazonke, tvoj partner neka sjedne na stolac, a ti mu sjedni u krilo, licem okrenutim prema njemu. Noge možeš saviti oko njega ili ih staviti na pod, a dok te on lagano penetrira, možete se gledati u oči - to je ono što ovu pozu čini intimnom i romantičnom.

shimmer fallback
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.