Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

8 znakova koji govore da imate odličan seksualni život

Susjedi vas možda poznaju i malo preintimno, no vama uopće nije stalo

8 znakova koji govore da imate odličan seksualni život
Budi najbolja verzija sebe.

Seks je važan i za ljudsko fizičko i psihičko zdravlje. Zašto ga onda ne bismo htjeli što je više moguće prakticirati, zar ne? Ako spadate u žene koje se ne srame iskazati svoju seksualnost i uživaju u seksu onda ćete se definitivno prepoznati ovdje među 8 znakova koji govore da imate odličan seksualni život.

1. Znate da će vam seks garantirano pokvariti frizuru
Kad se bacite u akciju nije vam stalo do toga kako će vam kosa kasnije izgledati. A kada se sa svojim partnerom ozbiljno dobro zabavljate u krevetu, i sve ostale misli o vašem izgledu – bilo da se radi o tome kako vam izgleda kosa, ili je li vam trbuh ravan – posve su nebitne i zaboravljene.

2. Nije vas sram reći partneru što volite u krevetu
Ako vam nešto ne odgovara nemate problema to reći partneru, isto vrijedi i za stvari koje biste voljeli s njim tek isprobati. A nemate problema niti s preuzimanjem inicijative u isprobavanju novih uzbudljivih stvari. Dobra komunikacija prvi je korak do odličnog seksa.  

3. Ne dozvoljavate da vam se sitnice ispriječe na putu do dobre zabave
Ljudsko tijelo je čudno i čudesno. A kada to dvoje spojite, neke stvari će se sigurno dešavati. Ako slučajno skliznete s kreveta ili ako se dogodi zvuk koji bi inače bio neugodan – nijedno od vas dvoje neće se posramiti. Osjećate se dovoljno opušteno da se nasmijete, zauzmete iduću pozu i ponovo se bacite na posao.

4. Ne brine vas što će susjedi reći
Ako živite u zgradi znate da zidovi nisu uvijek najbolje izolirani što se zvukova tiče. No to ne znači da vi ne smijete niti pisnuti za vrijeme seksa. Pa ako se ne možete opustiti u vlastitom domu, gdje ćete onda?

5. Ponekad imate upalu mišića nakon eksperimentiranja
Ako sumnjate da vas mišići u rukama bole radi nove poze koju ste isprobali večer prije – možete si čestitati. Bolovi u mišićima izazvani seksom su znak da volite eksperimentirati umjesto stare jedno te iste rutine.

6. Povijest pretraživanja na vašem računalu podigla bi par obrva
Nema ničega lošeg u istraživanju prije nego se upustite u eksperimentiranje. Zato ako vam se u povijesti pretraživanja tu i tamo razne činjenice o seksu, seksualnim pomagalima, pozama – to je u potpunosti ok!

7. Ponekad ostavite partnera bez komentara
Kad je u pitanju seks, teško da postoji nešto što će vas ispuniti s toliko zadovoljstva od dokaza da biste osvojili prvo mjesto u seks talent showu, kada bi tako nešto postojalo - barem za vašeg partnera kada ga ostavite bez daha ili komentara nekim svojim omiljenim trikom u spavaćoj sobi.  Osim što mu oduzmete dah na nekoliko sekundi, on će možda i izustiti "Ovo je bilo nevjerojatno", ili nešto na tu temu.. Smatrajte to potvrdom svog seksualnog umijeća.

8. Uvijek ste zadovoljeni
I to ne znači samo postizanje orgazma – jer on nije ključan za samo zadovoljstvo (iako je veoma važan i trebali biste ga doživjeti barem u većini puta vaših odnosa). Bitno je da se osjećate sretno, ispunjeno i zadovoljeno. A ta će se sreća odraziti i u drugim aspektima vašeg života.

Foto: Dmitriy Raykin - Fotolia

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.