Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Prava ljubav

Obrati pažnju na male znakove koji otkrivaju da te ON iskreno voli

Stručnjaci ističu kako postoje znakovi koji otkrivaju da puno značiš svom partneru pa ako ih prepoznaš u svom odnosu - prava si sretnica

pexels-helena-lopes-2055222.jpeg
Foto: Pexels
Budi najbolja verzija sebe.

Svi ljubavni odnosi imaju svoje uspone i padove, no važno je pronaći partnera s kojim ćeš dijeliti ljubav i koji će te cijeniti. Nijedan odnos nije savršen i iziskuje puno rada i truda od oba partnera da bi bio uspješan.

Image
Važne teme

Važna pitanja koja trebaš postaviti partneru prije zaruka

Zdrav odnos temelji se na iskrenoj i otvorenoj komunikaciji te na međusobnom povjerenju, a u takvom odnosu partneri djeluju kao snažan tim te su ujedno i najbolji prijatelji.

shimmer fallback

Izvor: Giphy

Ako si tek na početku veze ili još uvijek nisi sigurna u to da li je njemu uistinu stalo, nemoj zaboraviti da muškarci ljubav iskazuju na drugačije načine. Stručnjaci otkrivaju da postoje neki znakovi koji zapravo otkrivaju da puno značiš svom partneru, a koji su to doznaj u nastavku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Svaki dan ti pokazuje da si mu prioritet

Svakodnevno ti pokazuje svoju ljubav i jasno ti daje do znanja da si mu na prvom mjestu. Učinit će sve kako bi ispunio tvoje potrebe na najbolji mogući način. Znaš da mu puno značiš i da je spreman za tebe napraviti sve, baš kao i ti za njega.

shimmer fallback

Učinit će sve što je u njegovoj moći da bi zavrijedio tvoje povjerenje

On želi da ti u odnosu bude ugodno i da se osjećaš sigurno i samouvjereno dok si s njim. Da bi to bilo moguće, važno je povjerenje. Ako si primijetila da čini sve što je u njegovoj moći kako bi zaradio tvoje povjerenje, onda te sigurno voli. Naime, povjerenje je jedan od ključnih temelja na kojima se gradi svaki uspješan odnos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Podržava te i ohrabruje u svemu što radiš

Podrška osobe s kojom dijelimo život vrlo je važna. Ako te tvoj partner podržava i u dobrim i u lošim trenucima pa čak i onda kad se ne slaže s tvojim mišljenjem, to zasigurno otkriva da mu puno značiš. Veseli se tvojim uspjesima i ohrabruje te u trenucima kad ti ponestane motivacije za krenuti dalje. Podržava sve tvoje snove i ne dopušta ti da odustaneš.

shimmer fallback

U njegovim očima si uvijek prekrasna

Možda ti ne govori baš svaki dan da si mu prekrasna, no svi oni mali dodiri i način na koji te tretira otkrivaju ti da mu se sviđaš čak i kada nisi dotjerana. Nije ga briga jesi li sređena ili u pidžami i s raščupanom kosom, u njegovim očima si uvijek lijepa i važno mu je samo da bude s tobom.

shimmer fallback

Malim stvarima ti pokazuje koliko te voli

Želiš li doznati je li partneru uistinu stalo, obrati pažnju na sve one male stvari koje čini za tebe ili umjesto tebe. Ako je uvijek spreman uskočiti i pomoći ti, bez obzira na to o čemu se radilo, to jasno govori kako mu je do tebe uistinu stalo.

shimmer fallback

S njim se uvijek osjećaš sigurno

U zdravom odnosu partneri bi se trebali osjećati sigurno i ugodno. Ako se uz njega uvijek osjećaš dobro, bezbrižno i sigurno – to ti jasno pokazuje da je on tvoj idealan partner. Sve dok je on uz tebe, spremna si pokoriti cijeli svijet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Znaš da te nikad neće povrijediti

Uz osjećaj sigurnosti ide i saznanje o tome da te partner neće povrijediti. Svađe i rasprave uobičajeni su dio svakog odnosa, no ako čak i u tim trenucima znaš da te on neće namjerno povrijediti, to svakako znači da mu je do tebe stalo.

shimmer fallback

Uvijek je uz tebe

Postoje lijepi trenuci, a postoje i oni manje lijepi trenuci. Život je pun uspona i padova i različitih faza, no znaš da će sve biti u redu jer je on uvijek uz tebe. Spreman je na kompromise i učinit će sve što je u njegovoj moći da pronađete rješenje za svoje probleme kada se oni pojave. To pokazuje da je njegova ljubav za tebe duboka i iskrena.  

shimmer fallback
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.