Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Njemu više nije stalo

Znakovi koji pokazuju da je tvoj partner izgubio interes za vaš odnos

Postoje znakovi po kojima ćeš prepoznati da u odnosu nešto ne valja i da su se osjećaji tvog partnera prema tebi promijenili

toa-heftiba-a7XUtljVEMc-unsplash.jpeg
Foto: Unsplash
Budi najbolja verzija sebe.

Ljubavni odnosi su komplicirani i nažalost samo ljubav nije dovoljna za izgradnju kvalitetne i čvrste veze s partnerom. Da bi odnos bio uspješan, osim ljubavi su potrebni i predanost te spremnost na kompromis.

Image
Zanimljivo istraživanje

Tajna sretnih parova: Što je potrebno za uspješan odnos?

Nijedna veza nije savršena i tijekom vremena će imati svoje uspone i padove, lijepe i one manje lijepe trenutke, no ako su oba partnera spremna predano raditi na svom odnosu, on će sigurno biti uspješan, sretan i dugoročan.

No neće svaka veza trajati vječno, a postoje znakovi po kojima ćeš moći prepoznati da u odnosu nešto ne valja i da su se osjećaji tvog partnera prema tebi promijenili. U nastavku donosimo one najčešće, a ako si ih primijetila u svom odnosu, moguće je da te partner više ne voli i da se vaša veza raspada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Više ti ne daje komplimente

U vezi bi trebala biti prisutna emotivna i fizička privlačnost. Na početku odnosa uobičajeno da su partneri ludi jedno za drugim, no s vremenom zaljubljenost evoluira u nešto puno dublje – ljubav. No čak i u dugoročnim vezama partneri bi trebali jedno drugome pokazivati da im je stalo. Ako si primijetila da te tvoj partner više uopće ne primjećuje i prestao ti je davati komplimente, moguće je su se njegovi osjećaji promijenili i da mu više nije stalo.

shimmer fallback

Nije mu stalo do odnosa

Još jedan znak po kojemu ćeš prepoznati da u odnosu nešto nije u redu je i količina energije i truda koje je partner spreman uložiti u vaš odnos. Ako se tvoj partner više ne trudi rješavati konflikte te je posve ravnodušan prema svim problemima, vjerojatno mu naprosto više nije stalo ni do tebe ni do vašeg odnosa.

shimmer fallback

Ravnodušan je

Primijetila si i da je posve ravnodušan prema tvojim emocijama. Nije ga briga ako si povrijeđena i uopće ne pokazuje interes za tvoje potrebe i želje. Ona iskra u njegovim očima je naprosto nestala. Očito se već pomirio sa činjenicom da je vaša veza gotova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Komunikacija je loša

Komunikacija je temelj svakog odnosa. Kad je komunikacija između para loša, odnos umire. Ako rijetko kad komunicirate, to pokazuje da u vašem odnosu više nema strasti. Možda se ti trudiš to popraviti i inicirati razgovore, no bezuspješno jer tvoj partner uopće ne pokazuje interes.

shimmer fallback

Prema tebi se ružno odnosi

Više ga nije briga hoće li te njegove riječi ili djela povrijediti. Primijetila si da je posve ravnodušan prema tome kako se ti osjećaš. Ne zanima ga tvoje mišljenje jer je naprosto izgubio interes i vjerojatno želi prekinuti vašu vezu.

shimmer fallback

Ne pridaje ti pažnju

Po malim stvarima ćeš lako moći shvatiti da tvom partneru više nije stalo. Ako pokazuje ravnodušnost prema tvojim osjećajima i ne pridaje pažnju tebi niti tvojim emocijama, vrlo je vjerojatno da te više ne voli. Nije mu važno gdje si, s kim si niti što radiš. Uopće mu nije stalo do toga da budete zajedno.  Nadalje, primijetila si i da on ne žudi za tvojom pažnjom. Svejedno mu je hoćeš li ga nazvati ili ne. To pokazuje da je prihvatio da je vaš odnos gotov.

shimmer fallback

Seks ga više ne zanima

Muškarci vole seks, a fizička intimnost važna je za održavanje zdravog i kvalitetnog odnosa. Ako u vašem odnosu više nema dodira, poljubaca niti seksualnih odnosa, to je upozorenje da je veza na putu prema propasti. Fizičko udaljavanje od partnera ostavlja posljedice na intimnost i na seksualni život i sugerira da će veza uskoro završiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.