Budi najbolja verzija sebe.
On te voli

Suptilni znakovi da si upravo ti žena njegovog života

Iz muškaraca je ponekad teško izvući emocije. Skrivaju ih kao zmija noge, no to ne znači da one ne postoje. Treba ih znati "pročitati"

Budi najbolja verzija sebe.

Zaljubila si se u njega preko ušiju pa te užasava i sama pomisao na to da on možda ne osjeća isto. Kad imaš nešto dragocjeno, zastrašuje činjenica da to možeš izgubiti. Ljubav je najveće bogatstvo koje čovjek može imati.

Ako te pritom voli osoba koju ti voliš, sreći nema kraja. U nastavku ti otkrivamo šest znakova koji pokazuju da te on voli toliko da te možda planira već sutra zaprositi, samo ti to još ne znaš.

O ljubavi neće govoriti na sav glas niti ju iskazivati velikim gestama. Sitni, suptilni znakovi poput onog da ti ostavi zadnji zalogaj svog omiljenog jela ili da te pokrije noću dok spavaš ili nazove samo da bi te čuo, najbolje otkrivaju njegove emocije.

Budi najbolja verzija sebe.

Sluša te dok pričaš

Muškarac koji te voli uvijek će pronaći vremena da te sasluša. Štoviše, neće morati pronalaziti vremena za to. Ti si mu na prvom mjestu i sasvim će mu prirodno biti pozorno slušati što mu govoriš.

Od tebe traži savjet

Kad mora donijeti neku važnu odluku, uvijek će se konzultirati s tobom. Ovo je jedan od glavnih znakova da te poštuje i da si mu bitna, ali i da s tobom planira budućnost.

Govori "mi", a ne "ja"

Kad u svakodnevnoj komunikaciji s "ja" prijeđe na "mi", možeš odahnuti. Ti si ona s kojom planira budućnost i sve što život nosi želi dijeliti s tobom. Od četkice za zube pa nadalje.

Nije mu seks na prvom mjestu

Maženje za frajere uglavnom znači predigru. No, ako te on voli, privit će se kraj tebe na kauču ili ti staviti glavu u krilo bez da to vodi u daljnju akciju.

Budi najbolja verzija sebe.

Podupire te

Ponosan je na tebe, vjeruje u tebe i dat će ti podršku kada god je zatrebaš. Bitno mu je da si sretna, štoviše, tvoja mu je sreća važnija od njegove.

Osjećaš se sigurno kraj njega

Kada si kraj osobe koja te voli nemaš potrebu dokazivati se ili braniti se. Možeš biti upravo takva kakva jesi i to je nevjerojatno oslobađajući osjećaj.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.