Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

6 stvari koje snažne žene rade dok čekaju pravu ljubav

Postoji vrijeme kada je potrebno izložiti se novim iskustvima i pokušati pronaći ljubav. No postoji i vrijeme kada je potrebno posvetiti se sebi i pričekati da ljubav dođe sama.

6 stvari koje snažne žene rade dok čekaju pravu ljubav
Budi najbolja verzija sebe.

Mnoge od nas doživjele su, ili ga trenutno doživljavaju, pravi emocionalni vrtuljak dok iščekuju da ljubav (i Gosp. Pravi) konačno zakuca na njihova vrata. Ako ste kao ja to je vrijeme puno čežnje, emocionalnih uspona i padova, nesigurnosti, krivih poteza i pogrešaka u potrazi za ljubavi.

Ako već neko vrijeme čekate na ljubav, onda biste barem mogli korisno iskoristiti to vrijeme. Samoća i singl život ne moraju biti tužni, usamljeni ili dosadni – jer postoji jako puno stvari kojima se možete baviti dok čekate svog princa na bijelom konju. Isprobajte ove ideje.

1. Posvetite se sebi i uložite u sebe

Edukacija je nešto od čega ćete profitirati kakav god vam bio status veze (ili manjka veze).  Zato ovaj višak slobodnog vremena iskoristite kako biste sebe unaprijedili. Počnite učiti nešto novo – novi strani jezik, neki sport (primjerice trčanje ili nordijsko hodanje). Pokušajte se učlaniti u neki tečaj (šivanje, šminkanje, pletenje...). Ti različiti hobiji niti ne moraju koštati puno novaca, osobito u današnje vrijeme kada je sve dostupno online. Važna je samo volja i posvećenost tome.

2. Njegujte odnose

Bilo da se radi o odnosima s vašom obitelji, prijateljima, susjedima ili s vašim psom – razvijanje i njegovanje veza s drugim bićima u vašoj blizini jedna je od najljepših stvari koje možete raditi dok ste single. Druge osobe bit će vam potpora u teškim trenucima (kao i vi njima), a uz njih ćete moći prikratiti i usamljene trenutke dok ste u potrazi za ljubavlju. Možda niste u vezi, ali to ne znači da ste usamljeni. Vi možete odabrati voditi ispunjen život pun ljudi koji će obogatiti vaš život na različite načine.

3. Istaknite se na poslu

Ako ste zaposleni ovo je savršena prilika da se bacite na posao i impresionirate svojim radnim elanom šefa ili klijente. Pokažite koliko im vrijedite ispunjavajući sve svoje zadatke, stalno nadograđujući svoje vještine i poboljšavajući radnu okolinu. Osim toga, kada u red dovedete svoju karijeru, osjećat ćete se ispunjenije, a i proširit će vam se mreža poznanika koje ćete upoznati kroz posao.

4. Putujte

Kada ste singl, vi ste ti koji imate svu kontrolu. Vi odlučujete kuda idete, na koliko dugo i što ćete točno tamo raditi. Ne trebate se s nikim konzultirati oko planova, već se samo možete "otisnuti" i otići gdje god poželite. Istina, treba imati hrabrosti i avanturističkog duha uputiti se sama na putovanje, no i to je prilika da bolje upoznate samu sebe, ali i nove i zanimljive ljude.

5. Razmislite o tome što želite u idućoj vezi

Prečesto ponavljamo iste greške iz veze u vezu, ili stalno biramo krive muškarce (najčešće istog kalupa). Razmislite dublje o svojim prijašnjim vezama, o svemu što nije valjalo u njima, što vam je smetalo kod partnera, kakvu osobu sada tražite. Pokušajte biti nepristrani te razmislite i o tome kakvi ste i vi bili u vezi, na čemu vi možete poraditi i koje greške više ne smijete raditi...  

6. Uživajte u čekanju

Dok ste u ovoj fazi čekanja opustite se i uživajte u svom slobodnom vremenu. Radite što god poželite, kada to poželite bez polaganja računa nekome. I vjerujte nam, već će onda i ljubav zakucati na vaša vrata. Biti singl ne znači da vi ne možete imati ispunjen život – pokažite drugima i samoj sebi da ste snažna žena koja itekako uživa u životu!

Ako ste singl, kako vi kratite slobodno vrijeme? Imate li kakve preporuke za druge žene?

Foto: iko - fotolia

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.