Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Iznenadi svog partnera

Osvoji ga potpuno: 5 stvari u krevetu koje će ga dovesti do ludila

Ako ga želiš iznenaditi i pružiti mu nezaboravno seksualno iskustvo, obrati pažnju na ovih pet stvari koje će (garantirano) izluditi svakog muškarca

muske-tajne.jpg
Foto: Pexels
Budi najbolja verzija sebe.

Svaka veza ponekad zna upasti u rutinu, posebno kada je u pitanju seksualni život para, a kako bi spasila vaš seksualni život od monotonije, važno je da budeš otvorena za promjenu i održiš stvari zanimljivima. Osim toga, važno je i da jedno drugome ugađate u krevetu kako biste održali uzbuđenje i strast na životu, no što to točno znači za njega?

Image
I oni se vole maziti

Mnoge žene ne znaju: Sedam stvari koje muškarci vole (gotovo jednako) kao seks

Koje su to stvari i trikovi koji će ga iznenaditi u krevetu, do te mjere da se uzbudi kao nikada prije i da ga dovedeš do ludila? U nastavku pronađi neke zavodljive i seksi savjete koje će tvog partnera sigurno oboriti s nogu, pa ako si večeras raspoložena da mu malo uljepšaš dan, isprobaj nešto od ovoga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Pričaj mu prljavo

Muškarci ovo itekako vole, a prljavi razgovor dovest će ga do ludila. Izmjenjujte seksualne i senzualne rečenice, dijelite svoje najdublje i najluđe fantazije i to će gotovo sigurno biti nezaboravno iskustvo i za tebe i za njega. Ako ne znaš odakle krenuti, kreni jednostavno s tim da mu kažeš što mu želiš raditi i što želiš da on tebi radi - a kasnije će riječi ići same od sebe.

shimmer fallback

Budi prva koja će se skinuti

Drugim riječima, preuzmi inicijativu. Muškarci općenito ne očekuju da žene preuzmu inicijativu kada je u pitanju seks i skidanje odjeće, no duboko u sebi to itekako žele. Ako uzmeš stvari u svoje ruke i prva se svučeš, ne samo da ćeš ga ugodno iznenaditi, već ćeš ga itekako uzbuditi, a samim time i izluditi.

shimmer fallback

Budi otvorena za nove stvari

Svaki par ima seksualni odnos, no ako stalno radite iste stvari u istim pozama, sigurno će vam dosaditi. Umjesto toga, prepustite se avanturi i isprobajte nešto novo kako bi spasili svoju vezu od monotonije. Isprobajte poveze za oči, lisice ili različite poze kako biste malo začinili stvari - on će sigurno biti vrlo sretan zbog toga, a i ti.

shimmer fallback

Iznenadi ga oralnim seksom

Muškarci vole seks i to nije tajna, no ako postoji nešto što vole više od klasičnog, penetrativnog seksa, onda je to oralni seks. Vole ga davati, a još više ga vole primati, a oralni seks definitivno je najbolje zadovoljstvo koje možeš pružiti svom muškarcu. Ispitaj što bi mu se posebno moglo svidjeti i uključi neki element iznenađenja koji sigurno neće očekivati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Masiraj mu prostatu za vrhunski orgazam

Orgazam koji muškarci mogu doživjeti nakon masaže prostate je dubok, intenzivan i snažan, a mnoge muškarce ovo stimulira i uzbuđuje jer je područje oko anusa iznimno osjetljivo. Umetanje prsta u anus i stimuliranje prostate može dovesti do orgazma, a prostatu možeš stimulirati i izvana, masirajući perineum, područje između anusa i skrotuma.

shimmer fallback
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.