Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Ljubavne igre

3 psihološke igrice kojima muškarci testiraju svoju voljenu

Zašto muškarci testiraju žene? Možda se osjećaju bespomoćno, a i čine to kako bi vidjeli hoće li te njegove mane natjerati da odeš

profimedia-0326844859.jpg
Foto: Profimedia.hr
Budi najbolja verzija sebe.

Romantična ljubav ponekad nije izbor i zbog toga je pomalo zastrašujuća. Odjednom se dogodi i onda je puno toga izvan naše kontrole zbog osjećaja i seksualne privlačnosti. Nitko se ne voli osjećati bespomoćno i samo sjediti i čekati da se stvari dogode. Pogotovo kada je u pitanju moćan osjećaj poput ljubavi. A često se i bojimo da će nas ona druga strana napustiti.

Image
Optička iluzija

Uporna ili strastvena? Ono što prvo vidiš otkriva tvoju najbolju osobinu

Obično se žene povezuju sa psihološkim igricama u ljubavnim vezama. No, obje se strane u vezi se osjećaju nesigurno i često se boje otvorenosti. Zato se i muškarci koriste različitim psihološkim igricama da vide kako će žena reagirati u određenim situacijama. Muškarci će testirati žene i njihovu nesigurnost. To je igra koja se obično igra nenamjerno ili bez pravilnog razumijevanja vlastite motivacije, a u nastavku otkrij o kojim se igrama najčešće radi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Ne javlja se iako je rekao da hoće

Na primjer, tvoj dečko kaže da će te nazvati prije spavanja i to se ne dogodi, ali ti ipak čekaš još sat i gledaš u mobitel. Ovo je način na koji te testira. Pokušava voditi ples u kojem je on glavni koreograf, a pazi da se ne kreće prebrzo ili presporo. Tražiš li objašnjenje ili podižeš glas, a možda to samo spominješ u šali. Možda se nekad pitaš trebaš li to uopće spominjati?

Ovdje je dobro postaviti nekoliko pitanja i procijeniti o čemu se sve radi. Možda je često zaposlen i zaboravi na vrijeme, ali može se dogoditi da je i zaspao ispred televizora. Ako ti se uvijek javi, a možda samo nekad zaboravi, onda to nije vrijedno spomena. No, ako kaže da će nazvati i nikada te ne nazove možda trebaš razmisliti je li njemu vaša veza prioritet. Također je važno razmisliti postoji li povjerenje između vas i misliš li da je s nekim drugim. No, možda nosiš i vlastitu nesigurnost iz bivših veza, piše Your Tango.

shimmer fallback

Isključuje te iz svojih aktivnosti

Još jedan od načina na koji možeš osjećati da te muškarac testira je da se ne osjećaš uključeno u njegov život. Možda nisi upoznala sve njegove prijatelje ili obitelj, a ponekad ti se čini kao da nešto skriva. Možda vas dvoje imate rutinu, idete samo na određena mjesta određenim danima.

Ako osjećaš da nešto skriva ili da te ne žele uključiti u svaki segment svog života - vrijeme je za razgovor. U tom razgovoru možda i otkriješ da on ne shvaća da to radi, ali možeš otkriti i neke vaše dublje probleme. Ako otkriješ da to namjerno radi možda je vrijeme da opet procijeniš je li to veza u kojoj želiš biti i nemoj dopustiti da njegova nesigurnost postane tvoja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Svima govori detalje o tebi i vezi

Moguće je da muškarac svoju partnericu testira na još jedan način. Možda dijeli previše detalja iz vaše veze ili o tebi na društvenim mrežama. Možda ti je odmah i prebrzo rekao da te voli. U tim trenucima je također važno razmisliti kako to utječe na tebe. Imaš li snažne osjećaš prema njemu? Je li ti prerano za tako ozbiljnu vezu ili se možda bojiš? Možeš s njim razgovarati i reći mu da više voliš svoju privatnost. Ako se bojiš njegovih snažnih osjećaja, onda trebaš vidjeti želiš li ostati s njim u vezi ili ne?

shimmer fallback
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.