Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Srodne duše

To je - to: 10 znakova da ste stvoreni jedno za drugo

Kako znati je li on "onaj pravi"? Uz ovih deset znakova to ćeš vrlo lako moći prepoznati

pexels-jonathan-borba-7945026.jpg
Foto: Pexels
Budi najbolja verzija sebe.

Čak i kada si ludo zaljubljena u nekoga, često može biti teško znati je li on onaj "pravi" za tebe - jer kako možeš znati da se za godinu dana, 10 godina ili 30 godina nećeš osjećati drugačije? Odlučiti možeš li se nekome u potpunosti posvetiti je osobna odluka i svatko od nas ima neke svoje kriterije po kojima si može odgovoriti na to pitanje.

Image
Veza iz vječnosti

Karmička ljubav: Znakovi da si pronašla svoju srodnu dušu

Nekome je važno da dijeli iste životne vrijednosti s tom osobom, nekome je važno da ga ta osoba nasmijava, dok netko misli da je dovoljno samo razumijevanje i podrška. Sve to ovisi od osobe do osobe, no kako bi znala da si na pravom tragu i da si s osobom s kojom bi mogla provesti ostatak svog života, postoje neke stvari na koje bi trebala obratiti pažnju.

shimmer fallback

Kako znati da je to - to? Nije lako, ali postoje neki znakovi koji bi ti mogli ukazati na to da si pronašla ljubav svog života, onu osobu koja je kao stvorena za tebe. U nastavku ti donosimo 10 znakova po kojima možeš prepoznati je li vam zaista suđeno da budete zajedno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Govoriš mu stvari koje ne govoriš nikome drugome

I ne, ovdje se ne misli na nešto što bi mogla izbrbljati nakon što si popila koju čašicu previše. Želja da nekome ispričaš intimne detalje o svom životu, bilo da je riječ o nekoj tajni ili nečemu što još nikome do sad nisi rekla, znači da toj osobi vjeruješ – a to je glavna komponenta uspješne dugoročne ljubavi.

shimmer fallback

Dopuštaš mu da te vidi u trenucima slabosti

Lako je biti sretan s nekim kad se osjećaš dobro i kada ti dobro ide u životu. Ali što onda kada ti ne ide tako dobro? Želiš li vidjeti tu osobu kada ti je odbijena povišica na poslu, kada ti je uginula mačka ili kad si jednostavno imala loš dan? Ta bi osoba trebala biti tvoja utjeha u teškim vremenima, a ne teret, a ako pred njim možeš biti ranjiva, velike su šanse da si pronašla osobu koje se trebaš držati.

shimmer fallback

Poštuješ ga

Ne želiš promijeniti ono što on jest i voliš ga i poštuješ upravo takvog. Možda postoje stvari koje te iritiraju kod njega u svakodnevnom životu, poput gledanja crtića subotom ujutro ili ostavljanja čarapa posvuda po stanu, ali unatoč svim tim sitnicama, voliš ga i poštuješ kao osobu, a taj je osjećaj uzajaman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Želiš ga upoznati s roditeljima i možeš zamisliti zajedničku budućnost

Jako se ponosiš njime i želiš ga pokazati svima, pa tako i svojim roditeljima i obitelji, a pomisao na budućnost s njime te ne plaši, već baš naprotiv, misli ti često odlutaju i zamišljaš vaš zajednički život. U redu, možda još niste razgovarali o tome i nemate imena za vašu buduću djecu, ali ako često razmišljaš o tome, to bi mogao biti znak da si pronašla onog pravog.

shimmer fallback

Ne bojiš se ne složiti se s njim

Naravno da se ne morate oko svega složiti, a ako on poštuje tvoje mišljenje iako ga ne dijeli, ako te sluša i shvaća te ozbiljno iako misli da si u krivu, to znači jako puno. Ako možete normalno i zdravo komunicirati, čak i kada se oko nečega ne slažete, to je dokaz da je vaša veza prava.

shimmer fallback

Želite riješiti glavne razlike među vama

Ako među vama postoje neke ključne razlike koje bi mogle utjecati na vašu zajedničku budućnost - poput različitih mišljenja o vjeri, novcu, karijeri ili obitelji - a želite ih zajedno riješiti i vjerujete da možete doći do razumnog zaključka koji će vas oboje zadovoljiti, to bi mogao biti znak da ste jedno u drugome pronašli onu pravu osobu.

shimmer fallback

Nevjerojatno te privlači

Fizička kemija je nedvojbeno važan sastojak svake zdrave veze. A ako on nije toliko zgodan u klasičnom smislu riječi, a nevjerojatno te privlači unatoč tome, to je samo još jedan razlog više koji ti može potvrditi da je on "onaj pravi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Zajedno se smijete i ne trebate se pretvarati jedno pred drugim

Smijeh je jedno od najjednostavnijih životnih zadovoljstava i ako jedno drugoga nasmijavate i u svemu pronalazite nešto smiješno, to je recept za sreću. Također, ako se pred njim ne trebaš pretvarati i osjećaš se potpuno opušteno - to je jako dobar znak.

shimmer fallback

Ne osjećaš se previše ljubomorno

Umjerena ljubomora dobra je stvar, ali kada pređe u opsesivnu ljubomoru, to nikako nije dobro. No, ako ti je ugodno kada on izlazi sa svojim prijateljima, ako mu vjeruješ i ako jedno drugome dopuštate različite hobije i život izvan veze, to je znak da je vaša veza zdrava i spremna za duge staze.

shimmer fallback

Osjećaš da te čini boljom osobom

Zbog njega se osjećaš pametno, smiješno, privlačno, kreativno i baš kao najbolja verzija sebe. Osjećaš se kao da izvlači ono najbolje iz tebe i nadopunjuje te - onda bi to definitivno moglo biti ono pravo.

shimmer fallback
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.