Budi najbolja verzija sebe.
Izbjegnite kolotečinu

Tajne iz spavaće sobe: Mali vodič što žene vole

Postoje neke stvari za koje će se većina žena složiti da bi njihov muškarac trebao raditi za vrijeme seksa, a na ovih deset moraš obratiti pažnju

Budi najbolja verzija sebe.

Bez obzira na to koliko ste zaljubljeni jedno u drugo, vaša će veza, baš kao i vaš seks, doživjeti brojne uspone i padove. Lako je upasti u kolotečinu ili pribjeći "solo vremenu" tijekom jedne od tih suša, no važno je potruditi se da svoju vezu, ali i seksualni život, dovedete na novu razinu.

Od isprobavanja novih poza do jednostavnog razgovora oko toga što vam najbolje odgovara ili što zajedno želite isprobati, važno je potruditi se i stvari učiniti zabavnima i ugodnima za oboje - u spavaćoj sobi i izvan nje.

Na taj će način vaš odnos doseći nove visine. Ipak, postoje neke stvari za koje će se većina žena složiti da bi njihov muškarac trebao raditi za vrijeme seksa, a mi smo izdvojile njih deset. Slažeš li se?

Budi najbolja verzija sebe.

Obrati pažnju na neverbalne znakove

Nažalost, muškarci nekad jednostavno ne reagiraju na signale koje žene šalju. Uz verbalno izražavanje, obrati pozornost na njezine tjelesne znakove, poput stenjanja ili težeg disanja, kako bi znao što joj najbolje odgovara. Ako nisi siguran kako protumačiti signal, budi izravan i samo pitaj - "Je li to dobro?" ili "Sviđa li ti se to?" ili "Boli li to?". Tvoja je partnerica možda previše sramežljiva da ti to kaže i cijenit će što je pitaš.

Važnost predigre

Iako neki muškarci mogu pomisliti da se seks uglavnom odnosi na penetraciju, ženi su potrebne predigre, ali i ono što dolazi nakon seksa. Ako se muškarac nakon seksa okrene i zadrijema, žena će se često osjećati napušteno. Žena želi da predigra započne prije čina snošaja, koketiranjem, seksi porukama i još sličnih stvari koje će ju "zagrijati". Seks za ženu nije samo seks - to je fizički i emocionalni odraz osjećaja voljenosti.

Istraži često zanemarene "vruće točke"

Žena želi da je muškarac istražuje iznutra i izvana i učini to avanturom. "Da vidimo mogu li pronaći tvoju G-točku", na primjer, moglo bi biti uzajamno istraživanje za par. Budi ljubazan i ljubi često zanemarene erogene zone poput njezine unutarnje strane bedara, uho, pa čak i donji dio leđa.

Prljavi razgovori

Žene se žele osjećati željeno i žele znati su uzbudile partnera. Žele se osjećati vruće, cijenjeno, počašćeno. Individualne preferencije variraju od žene do žene, ali isprobaj različite načine prljavih razgovora kako bi vidio što izaziva najbolji odgovor tvoje partnerice.

Budi najbolja verzija sebe.

Stimulacija klitorisa

Žene to vole i žele . obzirom na to da se u klitorisu nalazi jako puno živčanih završetaka, duplo više nego u penisu, to je najosjetljivija erogena zona na ženskom tijelu. Pokušaj s različitim količinama pritiska, ritmovima i trajanjem da vidiš što joj se najviše sviđa.

Obožavaj nju, a ne samo njezin orgazam

Žena želi da ju muškarac senzualno miluje, a da ne bude pregrub. Ne želiš ju samo uhvatiti za grudi i da se osjeća kao komad mesa - žena želi vidjeti obožavanje u očima svog muškarca. Ako se ženi čini da ti je jedini cilj u krevetu njezin orgazam, možda će se osjećati kao da vaš odnos više ima veze s tvojim egom nego s bilo čim drugim.

Pobrini se da ona prva doživi vrhunac

Žene imaju sposobnost višestrukog vrhunca, a to znači da je tvoj posao kao njezina partnera pobrinuti se da doživi više tih orgazama. Mnogi ljudi ne shvaćaju da je 70% žena potrebna stimulacija klitorisa kako bi doživjele orgazam. Dakle, ne možeš se osloniti samo na penetraciju. Umjesto toga, razmisli o uvođenju dodataka i igračaka u krevet koji će vam pomoći da zauzmete pravi položaj ili kut i pronađete ono što vam se najviše sviđa.

Neka se osjeća lijepo

Pokušaj joj bez ikakvog razloga reći da je prekrasna. Svaka žena voli tu jednu rečenicu koju nikada ne čuje dovoljno, a to je kada joj kažeš da je lijepa - to će je u krevetu sigurno odmah uzbuditi.

Budi spontan

Žene vole iznenađenja, posebno seksi. Iznenadi svoju djevojku ili ženu nečim što pokazuje da ti je stalo do nje, poput čarapa do koljena, svilenog ogrtača, ili raskošne spavaćice. Kad žena zna da si joj kupio nešto razmišljajući o tome kako bi ona u tome izgledala seksi, to će ju također uzbuditi. Uz to, možeš se odlučiti na neku senzualnu zajedničku aktivnost, poput masaže uljem.

Obrati pažnju i nakon seksa

Žena želi znati da se trudiš - to bi mogla biti sitnica koju si joj uzeo jer si mislio na nju, ili buket cvijeća. Kad muškarac dokaže da mu je stalo, žena će biti samo njegova. Uz to, slušaj ju - žena želi znati da muškarac zaista sluša ono što govori. Slušanje dokazuje da mu je dovoljno važna da želi znati što joj je na umu.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.