Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Ovo je bitno

Ne pristaj na manje: 10 stvari koje pravi muškarac donosi u vezu

Pravi muškarac za mnoge je žene danas nešto egzotično, jer nerijetko završavaju s onima koje bi trebalo izbjegavati u širokom luku, no neka te to ne obeshrabri. Postoje dobri momci

pexels-pixabay-247908 (1).jpg
Budi najbolja verzija sebe.

Već ti je pomalo dosta dejtanja i muškaraca jer te svaki za kojeg si se ponadala da bi mogao biti onaj pravi, razočarao. Štoviše, već imaš toliko iskustva s tim pogrešnim da možeš predvidjeti scenarije po kojima će stvari među vama krenuti nizbrdo.

Image
Odaju ga

Kad muškarac zavoli: Pet znakova da mu je ozbiljno stalo do tebe

shimmer fallback

No, ne očajavaj. Nema potrebe odustati od ljubavi zbog nekoliko grešaka u koracima. Postoje sjajni dečki i susret s jednim od njih promijenit će ti život na bolje. Štoviše kada ga upoznaš, nestat će strahovi, sumnje i sve ono što odnos čini napetim i zbog čega si već umorna od muškog roda. U nastavku ti otkrivamo što to dobroga pravi muškarac unosi u vezu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Ohrabrenje

Dobar muškarac ohrabrivat će te u svemu i nastojati ti pomoći da se realiziraš i postaneš najbolja verzija sebe. On će te inspirirati, poticati tvoje ambicije i slikovito rečeno - biti tvoj osobna navijačica, odnosno navijač. Uz njega ćeš biti kadra napraviti sve što želiš. Uvijek će biti na tvojoj strani, čak i kada nisi u pravu.

shimmer fallback

Avanturu

Dobra veza je sigurna luka, ali i nešto uzbudljivo. Muškarac koji će biti onaj pravi, htjet će s tobom iskusiti nove stvari, stvarati zajedničke uspomene. Neće mu vrhunac dana biti ležanje na kauču i nogometna utakmica na TV-u.

shimmer fallback

Obitelj

Kada si s njim uvijek ćeš imati osjećaj kao da si doma. On će ti pružiti osjećaj obitelji, učiniti da ste vas dvoje ta jezgra oko koje se gradi budućnost.

shimmer fallback

Odličan seks

Ne govorimo o tome da tvoj dragi mora biti pastuh u krevetu niti da mora imati neke specijalne vještine u ovoj domeni, već samo da će mu, ako je dobar, biti bitno da te zadovolji. Tvoj užitak njemu će biti primaran. Potrudit će se upoznati svaki centimetar tvoga tijela, osluškivati tvoj dah, ispunjavati ti želje…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Smijeh

On će točno znati kako te nasmijati, tako da će u svakom danu koji provedete zajedno biti radosti. Smijeh će poboljšati dobre dane, a one teške učiniti podnošljivijima. Zajedno se smijati velika je vrijednost.

Timski rad

Nikada neće donositi odluke bez da se savjetuje s tobom. O svemu što je bitnno zajedno ćete odlučivati, a on će uvijek u dilemama tražiti tvoj savjet. Tvoje mu je mišljenje najvažnije. Vas ste dvoje zajedno nepobjedivi.

shimmer fallback

Sigurnost i podršku

Uz dobrog muškarca uvijek ćeš osjećati sigurnost i podršku. Nećeš se brinuti da će te prevariti ili izigrati na neki način. Konačno ćeš se moći opustiti i osjećati ugodno u vezi.

Prijateljstvo

On nikada neće zamijeniti tvoju najbolju prijateljicu, ali s dobrim muškarcem razvit ćeš duboko prijateljstvo koje nećeš moći imati ni s kim drugim. Voljet će te i prihvatiti takvu kakva jesi, a i ti njega. Moći ćeš mu reći apsolutno sve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Tu je kad ti je najpotrebnije

Neprocjenjivo je imati u svome životu osobu koja je tu kada je najpotrebnije i kojoj to ne moraš reći. Pravi muškarac upravo je ta osoba. Razveselit će te nekom sitnicom u pravom trenutku ili ostaviti sve i doći ti kada si loše.

Pomoć

Onih dana kada si preko glave u obvezama, on će biti tu da ti pomogne. Nećeš ga morati ni pitati. Uskočit će sam jer ne može gledati da se mučiš.

shimmer fallback
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.