Budi najbolja verzija sebe.

10 načina da ga u potpunosti izludite

Povodom 10. jubileja portala prisjećamo se najčitanijih tekstova, na redu je 2012. godina

Budi najbolja verzija sebe.

Ljubav i zabava definitivno spadaju među najčitanije teme na ovom portalu. Zato u našoj želji da se, povodom 10. jubileja postojanja portala, prisjetimo najčitanijih tekstova i tema, nije bilo teško pronaći one koji su vas najviše interesirali iz ovih područja.

Bilo da je riječ o seksu, načinima kako osvojiti muškarca svojih snova, ili pak raznovrsnih tema iz područja zabave, osobito astrologije - ovog puta radi se o temama i tekstovima koji su aktualni iako su objavljeni 2012. godine.


10 načina da ga u potpunosti izludite

Kemija između vašeg dragog i vas u zadnje vrijeme je pomalo zahladila? Sad je početak jeseni i vrijeme za nabavku drva u stvarnom životu, a pravo je vrijeme i da još jednu cjepanicu nabacite i na plamen svoje ljubavi.

Ako vam malčice fali uzbuđenja u vezi, ili pak ako ste trenutno naletjeli na pomalo dosadnjikavu fazu u braku, ima puno toga što možete poduzeti da biste rasplamsali strasti! Što to točno? Pročitajte OVDJE.Prije tetoviranja, saznajte značenje tetovaža

Ako ne znate kakvu biste stavili tetovažu, na koji dio tijela, Internet je mjesto gdje možete pronaći inspiraciju, dok će maštovitost i umijeće same osobe koja će vas tetovirati definitivno biti presudne da vam tetovaža ispadne kako treba.

Kako bismo vam pomogli donijeti pravu odluku, evo nekih zanimljivih prijedloga i ideja za tetovaže i ujedno njihovog značenja. OVO su samo neke od ideja, a na vama je da ih personalizirate na svoj osobiti način...

Budi najbolja verzija sebe."Pročitajte" ga lako po njegovim očima i pogledu

Neverbalna komunikacija veoma je zanimljiva i otkriva ponekad daleko više od izgovorenih riječi. A kada su u pitanju tjelesne geste ili mimika lica, osobito mnogo otkrivaju oči. Što vam govori pogledom saznajte OVDJE.Što podznak govori o vama?

Horoskopski znak u kojem je podznak smješten govori mnogo o vašem izgledu, ponašanju i načinu na koji vas okolina percipira. Podznak je važan aspekt u horoskopu svih ljudi, stoga je dobro znati nešto više o njemu.Sve o vašem podznaku pročitajte OVDJE.

Budi najbolja verzija sebe.Vrući seks savjeti iz "50 nijansi sive"

Uskoro će izaći i drugi film iz franšize nastale po knjigama "50 nijansi sive". Zbog čega su knjige autorice E.L. James toliko popularne? Vjerojatno jer govore o zabranjenom seksu. Ona govori o tabuu grubog seksa, istraživanja maštarija i fetiša. Možda je ovo pravo vrijeme da ponovo razmislite o tome tko ste vi u krevetu? Naravno, vi znate sve što trebate znati da biste "obavili taj posao", ali zašto sada ne biste povećali ulog i podignuli temperaturu u spavaćoj sobi? Bacite pogled na OVAJ tekst.

Foto: pressmaster - Fotolia

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.