Želiš promjenu? Donosimo nekoliko odličnih frizura koje će osvježiti tvoj look

Efektne frizure za novu sezonu

Pred nama je još jedna nova sezona, a to je odlična prilika za promjene. Želiš li malo osvježiti svoj look i isprobati nešto drugačije, promjena frizure uvijek je dobra ideja.

Ne trebaš poduzimati nikakve radikalne poteze  jer i s malim promjenama možeš postići puno. Bilo da se odlučiš za promjenu boje ili pak šišanje, osvježenje je uvijek dobrodošlo, a ti ćeš se osjećati bolje i spremnije za dolazak proljeća.


Nova ti frizura može donijeti snažnu transformaciju, bez obzira na to hoće li promjena biti mala ili pak drastična. Ako ti nedostaje ideja o tome što i kako učiniti sa svojom kosom, najprije malo istraži trendove i posavjetuj se s frizerom jer će ti on znati reći što je najbolje za tvoj tip kose.


Kad govorimo o trendovima za ovu godinu, i dalje su najčešći izbor mnogih žena bob i lob frizure koje su efektne, jednostavne i chic. Želiš li malo veću promjenu, razmisli o šiškama.

Inspiraciju za novu frizuru možeš pronaći i u našoj fotogaleriji u nastavku jer smo odabrale nekoliko efektnih frizura koje će biti popularne u sezoni koja je pred nama.

Foto: Instagram

1/11
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.