Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Jedna od najljepših žena svijeta

Želiš imati kožu poput Mirande Kerr? Ovo su trikovi koje trebaš usvojiti

Obožava prirodnu kozmetiku te tvrdi kako su pravilna njega kože te zdrava prehrana najvažniji za ljepotu

Slika zaslona 2020-12-17 u 11.35.03.png
Foto: Miranda Kerr/Instagram
Budi najbolja verzija sebe.

Bivša 'victorijina anđelica' ima i svoj brend

Slavna manekenka Miranda Kerr iza sebe ima zavidnu karijeru, a danas je majka, poduzetnica te vlasnica beauty brenda Kora Organics. Među najljepšim je ženama na svijetu, a za britanski Vogue otkrila je neke od svojih omiljenih beauty trikova i rituala koje nikada ne preskače.

Bivša Victorijina anđelica uvijek blista, a iako ima 37 godina, i dalje izgleda besprijekorno. Miranda obožava prirodnu kozmetiku, a iako je za njezin izgled djelomično zaslužna i dobra genetika, tvrdi kako su pravilna njega kože te zdrava prehrana najvažniji za ljepotu. Neke od njezinih najvažnijih beauty tajni otkrivamo u nastavku.

Meditacija i skincare rutina

Budi se u 5:30h, sat vremena prije svoje djece, a to vrijeme koristi kako bi se posvetila sebi i svojim malim beauty ritualima. Prvo meditira, a zatim radi jogu i vježbe istezanja. Kako je otkrila, jogu vježba od svoje 18. godine i pomaže joj da ostane fit. Nakon toga slijedi skincare rutina. Miranda obožava suho četkanje tijela i tu tehniku prakticira svako jutro jer ju razbuđuje te potiče cirkulaciju. Rutinu završava tuširanjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Njega kože

Za njegu svoje kože Miranda koristi proizvode iz vlastite beauty linije koji su na prirodnoj bazi. Povremeno voli napraviti pilling tijela i staviti masku na lice, a za njegu kože lica koristi proizvode koji sadrže C vitamin. Na kraju na lice nanosi ulje za hidrataciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Sok od celera

Da bi ostala fit, svako jutro pije sok od celera na prazni želudac. Kako otkriva, to je ritual kojeg nikada ne preskače, a tvrdi i da sok obožava njezin suprug, koji inače nije pretjerani obožavatelj zdrave prehrane. Sok od celera može napraviti svatko, uz pomoć dobrog sokovnika, a dobar je jer potiče detoksikaciju te obiluje vitaminima i ima brojne benefite za zdravlje.

Za sjajniju kosu

Miranda obožava prirodne proizvode, no ističe kako je teško pronaći proizvode za kosu koju su prirodni, ali i vrlo kvalitetni. Obožava šampon brenda Rahua i njega najčešće koristi. Za kosu također voli koristiti i proizvode brenda John Masters Organics, koji su dostupni i na našem tržištu. Savjetuje i nanošenje kokosovog ulja umjesto regeneratora – kosa je nakon njega sjajna i zdrava. Navečer se opušta uz svijeće, a voli zapaliti i Palo Santo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Najvažniji beauty savjet

Otkrila je kako je najvažniji beauty savjet dobila od svoje majke, a odnosi se na zaštitu kože lica od sunca. Ona često nosi šešire kako bi lica sakrila od štetnih sunčevih zraka, a u svojoj skincare rutini nikada ne preskače nanošenje proizvoda sa SPF zaštitom.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.