Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Olakšaj si posao

Trik za uklanjanje laka za nokte koji će ti olakšati život

TikTok video koji prikazuje kako ukloniti lak za nokte tamponom u kratko je vrijeme postao viralan, a ovaj će nam trik uštedjeti puno vremena

tiktok-nokti.jpg
Foto: Pexels
Budi najbolja verzija sebe.

Svaka je žena ovo doživjela barem jednom u životu - nalakiraš nokte na rukama i nogama, nakon nekoliko dana lak se počne guliti i želiš ga ukloniti vaticom ili blazinicom, no ono što uslijedi pravi je horor - boje ima posvuda po tvojim prstima. Dobra stvar je da postoji način da to izbjegneš, a riječ je o novom TikTok triku koji je postao viralan.

Ovaj trik učinkovit je i jednostavan i zahvaljujući njemu nećeš si umrljati prste, a uz malo acetona bit će ti potreban samo jedan tampon. Da, dobro si pročitala, tampon je taj uz pomoć kojeg ćeš skinuti lak s noktiju bez muke, a na svemu trebamo zahvaliti tiktokerici @ag380gtmgmt, čiji je video u kojem pokazuje kako lak za nokte ukloniti tamponom postao viralan.

Image
Trikovi za njegu lica

TikTok beauty trikovi: Stručnjaci kažu koji su korisni, a koje treba izbjeći

"U poklopac od acetona nalij malo acetona i unutra umoči tampon. Tako možeš skinuti lak, a da ne uništiš nokte", kaže tiktokerica u svom videu, na kojem je skupila preko 90 tisuća lajkova, preko milijun pregleda, ali i mnoštvo pohvala za ovaj trik koji će nam uvelike olakšati živote. "Ovo je genijalno", "Štapići za uši su mi premali i previše ih moram iskoristiti da bih skinula lak, ovo je definitivno bolje", samo su neki od komentara na ovaj genijalan trik. A evo kako ga primijeniti u stvarnom životu.

Prvo i osnovno, uzmi tampon. Nije važno koje je marke i koliko košta - i onaj najjeftiniji poslužit će svrsi.

shimmer fallback

U poklopac od acetona nalij malo acetona i umoči tampon kako bi upio taj aceton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Na kraju, s tamponom lagano prijeđi preko noktiju kako bi uklonila lak za nokte.

shimmer fallback
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.