Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Lijepi nokti

5 trendova u manikuri koji se već sada najavljuju kao najpoželjniji ove godine

Svaka nova godina donosi nove trendove, a to je nešto što nas uvijek veseli posebno kada se radi o manikuri. Osim toga, novih ideja za nokte nikad previše, zar ne?

bryony-elena-KZKbGgQPCtU-unsplash.jpg
Foto: Unsplash
Budi najbolja verzija sebe.

U svijetu manikure prošla 2022. bila je posebno uzbudljiva i svakako vesela. Nosile su intenzivne boje poput jarke plave i ljubičaste, različiti motivi poput cvijeća, ali se u fokus vratila i francuska manikura s bojama. Hailey Bieber je postavljala trendove u manikuri pa su mnoge žene obožavale "glazed donut" manikuru, a bez obzira o kojoj boji se radilo naglasak je bio na sjajnim noktima, koji su stvarali efekt glazure.

Image
Zablistaj!

Odmak od klasike: 11 ideja za malo drugačije zimske manikure

No i ova godina će biti sigurno uzbudljiva u nail-artu, a već postoje naznake koji trendovi će sigurno biti jako popularni. Mikro francuska manikura će sigurno i dalje biti vrlo tražena kao klasične jednobojne manikure. Ako već razmišljaš o nekim promjenama u svom stilu onda bi svakako trebala vidjeti koji trendovi se već najavljuju kao najpoželjniji i najtraženiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Chrome ili zrcalna manikura

Ni ove godine žene neće odustati od sjajnih noktiju koje se zrcale. Prema pokazateljima na društvenim mrežama žene i na početku nove godine obožavaju ovaj trend. No ove godine umjesto da se odlučiš samo za jednu boju možeš kombinirati nekoliko boja, sve može biti puno razigranije.

Mikro francuska manikura

Francuska manikura i ove godine će mnogim ženama biti jedna od najdražih. Međutim, i ovdje se treba igrati s bojama. Žene je obožavaju jer je minimalistička, može biti klasična, ali i s bojama. Osim toga, odlično izgleda na kratkim noktima koje mnoge žene i dalje obožavaju. Ovo nije novi trend, ali je i dalje vrlo šik te se može uklopiti u različite outfite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Čokoladno smeđa boja

Svake sezone su popularni i jednobojni nokti, a ove godine naglasak će biti na vrlo neutralnim tonovima poput smeđe. Ako izabereš pravu nijansu, kao na primjer čokoladnu bit ćeš u trendu. No ova boja se lijepo slaže i sa različitim outfitima, a ipak nije crna (ako ne voliš potpuno tamne boje). Znači smeđa je nova neutralna boja koja je vrlo tražena i izgleda da će još dugo tako ostati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Životinjski uzorak

Već nekoliko godina vrlo su popularni životinjski uzorci, a na internetu je vrlo tražen i uzorak "kornjače". Karamel nijanse i prozirne su vrlo popularne, ali i šik. I s ovim uzorkom se može igrati - od tamnijih nijansi do prozirnih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Optička iluzija na noktima

Iako se ovaj trend već neko vrijeme pojavljuje na modnim stranicama i žene ga svi više traže ipak se očekuje da će potpuno eksplodirati u ovoj godini. Radi se kombinaciji ombre i francuske manikure koji na noktima stvara optičku iluziju. Naravno može imati mat ili sjajan završetak, sve ovisi o raspoloženju.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.