Test zona: Klorane šampon za kosu s pustinjskom datuljom

Klorane šampon s pustinjskom datuljom nježno čisti kosu istodobno održavajući prirodnu ravnotežu vlasišta i kose

Vjerojatno ste već čuli za Klorane proizvode za kosu, a njihova nova linija za njegu suhe, oštećene i lomljive kose sastoji se od šampona, balzama i maske na bazi pustinjske datulje vrste Balanites aegyptica L. koja zahvaljujući visokoj koncentracije masnih kiselina i proteina svojih datulja može vraća sjaj, puninu i čvrstoću vašoj kosi.

Bitno je napomenuti i kako su svi proizvodi iz linije Klorane pustinjska datulja dermatološki testirani te ne sadrže silikone i parabene. Klorane šampon s pustinjskom datuljom nježno čisti kosu istodobno održavajući prirodnu ravnotežu vlasišta i kose. Kremasta tekstura pomaže u obnovi kose i ispucalih vrhova. Nahranjena i ojačana, kosa je ponovno meka i elastična.Moja je kosa kovrčava, te suha i bez sjaja tako da sam se veselila isprobavanju ovog šampona.

Što kaže proizvođač?

KLORANE šampon s pustinjskom datuljom nježno čisti kosu te istodobno održava prirodnu ravnotežu vlasišta i kose. Kremasta tekstura pomaže u obnovi kose i ispucalih vrhova. Nahranjena i ojačana, kosa je ponovno meka i elastična. Palma pustinjske datulje je izvanredna biljka suhih područja tropske Afrike, koja ima izuzetnu sposobnost optimizacije ograničenih resursa iz svoje okoline i korištenja vlastitih hranjivih tvari kako bi ostala zdrava mjesecima. Odabrali smo vrstu Balanites aegyptica L. zbog visoke koncentracije masnih kiselina i proteina njenih datulja. Datulje sakupljamo u regiji Sahel, procesom koji poštuje okoliš. Plodovi se oprezno ručno otvaraju i iz njih koncentriramo ekstrakt čija su svojstva jačanja znanstveno dokazana*, a patent je u prijavi. *ex vivo test s ekstraktom pustinjske datulje

Što ja kažem?

Šampon dolazi u klasičnoj plastičnoj ambalaži u količini od 200 ml. Miris mu je nježan i jako blag, gotovo neutralan. Nanosi se na mokru kosu, tako da se zapjeni i potom se ispire. Lako se dozira i nije potrebno nanositi puno šampona na kosu jer se dosta dobro pjeni. Nakon samog nanošenja kosa mi je pod prstima bila glađa i elastičnija i što je meni osobno najvažnije, nimalo zapetljana. Šampon je olakšao raščešljavanje, a nakon što se osušila kosa je bila mekana i vidno nahranjena.Šampon mi nije izazvao nikakve iritacije tako da je pogodan i za osjetljivo vlasište jer je jako nježan. Inače nisam pretjerano zahtjevna kad su šamponi u pitanju jer uvijek uz njih koristim i regenerator koji mi je daleko bitniji, međutim ovaj me šampon jako ugodno iznenadio i baš mi se dopao.

Redovna cijena ovog šampona je oko 70 kn i može se kupiti u ljekarnama.


By: Kovrčava SuePratite nas
2021. Sva prava pridržana.