Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Test zona: Deborah Milano Red Long Lasting ruž za usne

Kremast i dugotrajan, što još možete poželjeti od jednog ruža

Test zona: Deborah Milano Red Long Lasting ruž za usne
Budi najbolja verzija sebe.

Ne znam čini li se to samo meni, ili i vama – ovo je jako dobro razdoblje za ljubiteljice ruževa za usne. Ponuda je jako velika, a kvaliteta ruževa nikada nije bila bolja. Danas konačno možemo pronaći odličan ruž za usne koji dugo traje, lijepo izgleda, ugodan je za nošenje i ne isušuje usne. O dobrim ruževima već smo pisali, a u kategoriju svega prije navedenoga spada i Deborah Milano Red Long Lasting ruž za usne koji vam danas predstavljamo i testiramo.

Što kaže brend:
Inovativna 2u1 formula koja spaja ruž i primer, u samo jednom potezu daje besprijekoran izgled: čista i glatka tekstura savršeno prianja uz usne. Boja je dugotrajna i izražena. Ekstrakti papaje i orhideje imaju svojstvo omekšavanja i njege usana, istovremeno djelujući kao primer. Nanošenje je glatko, ravnomjerno i lako; prianjanje je savršeno.

Vrh novog Milano Red Long Lasting ruža posebno je stvoren kako bi omogućio nanošenje bez prelijevanja preko ruba usana. Prepoznatljivi Deborah Milano cvijet reljefno je otisnut u teksturi kao pečat garancije izvornosti „Made in Italy“. 100% bez parabena. Hipoalergeno.


Što kažem ja?

Kao i uvijek krenimo od opisa vanjštine proizvoda. Pakiranje je veoma elegantno, sjajne tamno srebrne boje. Jednostavno, a iako je plastično pakiranje, ne djeluje jeftino, već sasvim suprotno – pomalo luksuzno. Ono što je meni važno – ruž se čvrsto zatvara i nema straha da će se sam od sebe otvoriti u torbici, te uništiti i uprljati sve oko sebe.

Kada otvorite ruž osjeća se ugodan miris vanilije, a ako ne volite ovaj miris, ne brinite jer je veoma blag. Ruž unutra je klasičnog "zašiljenog" oblika za lakše nanošenje, s Deborah logom ugraviranim u sam ruž što vizualno izgleda zaista lijepo.

Nijanse ruževa nemaju imena već se razlikuju po brojevima, a naljepnica na ružu nije baš identične boje poput ruža unutra, već je nešto svjetlije boje (barem je tako za nijansu koju sam ja isprobala).

Ja sam dobila priliku isprobati nijansu 10, što je klasična crvena koja će pasati i svjetloputim i tamnoputim osobama. Stvarno mislim da hoće jer ne čini mi se da je nekako točno na sredini, niti je hladna, niti pretopli podton. Inače ruževa u ovoj kolekciji ima 14 nijansi, podijeljenih u pet porodica boja, od romantičnih ružičastih i nude, preko odvažnih crvenih i narančastih, do tamnijih jesenjih nijansi.


I tekstura ruža je negdje na sredini, niti je prekremast niti pak je suh kao što nekada trajni ruževi znaju biti. Lijepo se i precizno nanosi, ne razlijeva se, a na usnama je kremast i impresivno je pigmentiran. Jedan sloj dovoljan je za potpunu prekrivenost.

Ruž će ostati na usnama dobrih 5 - 6 sati, a možda čak i obećanih 8 sati, čak i s laganijim jelom i pićem, iako je iznimka masnija hrana, no to mu ne zamjeram jer to neće "preživjeti" gotovo nijedan ruž. Ruž nije "otporan" na preslikavanje, znači vidjet ćete ga na čaši ili usnama svog dragog, ali unatoč tome dugo traje i kada se počne skidati čini to ravnomjerno i lijepo postepeno blijedi (ja osobno mrzim kada se ruž ružno skida, odnosno kada se u potpunosti skine s unutarnjeg dijela usana i ostane samo obrub s vanjske strane).

Deborah Milano Red Long Lasting ruž za usne još je jedan odličan ruž na našem tržištu. Svakako ga isprobajte!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.