Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Skeyndor- 50 godina ljepote

Na rođendanskom partyju Skeyndor predstavio ekskluzivnu anti age liniju

Skeyndor- 50 godina ljepote
Budi najbolja verzija sebe.

Na party-u povodom 50-tog rođendana Skeyndora, lansirana je nova ekskluzivna anti age linija - SKEYNDOR TIMELESS PRODIGY.
Glumica, gđa.Marijana Mikulić među prvima je imala priliku isprobati inovativnu formulu koja predstavlja vrhunac dosadašnjeg istraživanja i razvoja ovog prestižnog španjolskog kozmetičkog brenda.

Priča o Skeyndoru je započela 60-tih godina prošlog stoljeća kada su dva prijatelja g. Joan Morcillo Casas i Publio Puente Garrido odlučila razviti vlastitu liniju profesionalne kozmetike koja se je tokom godina etablirala kao ekskluzivan španjolski kozmetički brand, zauzevši 2.mjesto na španjolskom tržištu profesionalne kozmetike. Prisutan u 50-tak zemalja diljem svijeta, sa preko 2000 formula, 834 provedenih kliničkih studija i sa ogromnim ulaganjima u istraživanje i razvoj, Skeyndor je danas, 50 godina nakon, brand koji se ponosi sa kvalitetom svojih proizvoda, inovativnim pristupom i vidljivim rezultatima pod motom „znanost kreira ljepotu“.


Profesionalan pristup, strast za inovacijama, praćenje trendova u kozmetičkoj industriji i konstantno usavršavanje doveli su Skeyndor do više od 20 priznanja od kojih je zadnje osvojeno prije 10-tak dana – prestižna nagrada CECOT za Inovaciju u kategoriji srednjih i velikih poduzeća.


shimmer fallback


No unatoč današnjoj veličini, Skeyndor je ostao vjeran svojim korijenima te je i dalje obiteljska tvrtka koja brine o svojim poslovnim partnerima, znajući da je jedino dugoročno partnerstvo i zadovoljstvo klijenata temelj uspješnog poslovanja.

Linija SKEYNDOR TIMELESS PRODIGY nastala je spajanjem znanosti i luksuza, sadrži 25 aktivnih sastojaka visoke koncentracije, čije je djelovanje dokazano sa ukupno 130 kliničkih studija.

TIMELESS PRODIGY zaustavlja starenje, zreloj koži vraća mladolik izgled, a kod mlade kože usporava znakove starenja.

Ključ formule je savršena kombinacija 3 strategije pomlađivanja.

  1. Strategija pomlađivanja koristi sastojke poput 5 faktora rasta i 50 milijuna matičnih stanicaDamask ruže, a djeluje na aktivaciju proizvodnje novih stanica. Faktori rasta su biološki posrednici u procesu regeneracije kože, koji stimuliraju nastanak novih stanica i povećavaju gustoću kože. Matične stanice Damask ruže obnavljaju epidermu i smanjuju stanično starenje.  
  2. strategija pomlađivanja djeluje na poboljšanje kvalitete stanica, a u tu svrhu koristi Ekstrakt bijelog tartufa i Teprenon. Teprenon je izoprenoid koji poboljšava vezu među stanicama i štiti DNA od oksidativnog stresa. Ekstrakt bijelog tartufa iz regije Alba (Piemonte, Italija) je epigenetski modulator koji djeluje na više od 40.000 anti-aging gena, zateže i posvjetljuje kožu.  
  3. strategija pomlađivanja koja poboljšava funkciju stanica koristi topive proteoglikane i Kombucha čajTopivi proteoglikani su dobiveni iz hrskavice lososa, mijenjaju teksturu kože i pospješuju biološku aktivnost faktora rasta. Kombucha čaj, poznat kao dugovječna infuzija, dobiven dvostrukom fermentacijom slatkog crnog čaja, eliksir je bogat organskim kiselinama, polifenolima i B vitaminima.
shimmer fallback


Formula Timeless Prodigy dolazi u obliku kreme (50 ml), koncentriranog seruma (50 ml) i kao profesionalni tretman, a njihovo anti age djelovanje dokazano je sa 2 kliničke studije. Redovitom primjenom preparata dolazi do značajnog smanjenja bora i pora, poboljšava se stanje kože, koža postaje zategnutija, brišu se nepravilnosti, ujednačava se boja kože, a kao rezultat toga, koža izgleda mlađe i svježije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.