Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Svi su ludi za rozom

Shakira je još jedna zvijezda koja je obojila kosu u ovu veselu boju

Slavne dame nisu mogle odoljeti novom trendu u kosi - ružičaste nijanse. Posljednja koja se odlučila na velike promjene je Shakira

BeFunky-collage (19).jpg
Foto: Instagram Shakira/Januaryjones
Budi najbolja verzija sebe.

Žene vole bojiti kosu i mijenjati frizure jer je to najbrži način da brzo i bezbolno promijene izgled. Prekrasna Shakira se također nedavno odlučila na promjenu boje kose. Inače brineta, pjevačica se pridružila mnogim slavnim damama i obojila svoju dugu kosu u crvenkasto-ružičastu. Nije jedina zvijezda koja se odlučila za ovu zanimljivu boju, lani su to učinile Madonna, Lady Gaga i Dua Lipa.

Image
Frizure za tanku kosu

Kako obojiti tanku kosu: Pet savršenih kombinacija za volumen

Naravno, modne piste za jesen/zimu 2020. najavile su ovaj trend i ružičasta je u mnogim kolekcijama došla u prvi plan. Možda ovo vrijeme pandemije zahtijeva veselije boje i više modnog igranja. Iako vrijeme provodimo u trenirkama, ne znači da kosa mora biti jednolična.

Nježnije nijanse ružičaste

Mnoge žene žele malo osvježiti kosu i dodati boju, no ona ne mora biti toliko intenzivna kao kod Shakire. Manekenka Kaia Gerber obojila je kosu u nježniju nijansu, ali boja je intenzivnija na vrhovima. Kaia Gerber ima prirodno tamniju kosu, a kako je sama istaknula, tek kada je postala plavuša mogla je početi eksperimentirati. Njezin frizer Guido Paulo istaknuo je da iako je htio da ružičasta boja kosa bude još svjetlija, ona nije toliko pogodna za sunce. Pa kako bi boja dulje trajala, bolje se odučiti za tamniju nijansu.

Lady Gaga koja je poznata po velikim transformacija, odlučila se za nježnu varijantu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Kako dobiti najljepšu boju?

Većina žena ipak kosu prepušta frizerima kada žele ovakve promjene boje jer je teško dobiti lijepu boju kod kuće. No, ako želiš ovo isprobati kod kuće vrlo je važno znati da ove boje najbolje djeluju na svijetlim nijansama kose. Tajna je u tome da se prije prelaska u ružičasto treba riješiti žutih tonova na kosi, piše Grazia Daily. Poznati frizeri preporučuju da se čista podloga stvori pomoću bijelog tonera za kosu te kažu da je on presudan kako kosa na kraju ne bi ispala narančasta.

Kako bi boja ispala savršena potrebno je znati još nekoliko stvari. Kako kažu frizeri, ovakve boje lako se ispiru pa prije nego se odlučiš na bojanje trebaš znati kakva će nijansa kose biti nakon toga. Osim toga, kako bi se boja dulje zadržala također je dobro manje šamponirati kosu. Ipak ako želiš ovakvu promjenu, a opet nisi sigurna da je to baš za tebe, najbolje je za početak staviti pramenove u željenoj nijansi i provjeriti kako ti se sviđa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.