Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Prirodna i chic

'Root melt' je nova hit tehnika u bojenju kose, evo što trebaš znati

Balayage tehnika je upravo dobila trendi upgrade - root melting

root melt.jpg
Foto: Instagram/Pexels
Budi najbolja verzija sebe.

U posljednjih godinu dana imamo osjećaj da su se trendovi u bojenju kose mijenjali svaki tjedan. Djelomično je za to odgovorna neizvjesna situacija u vezi pandemije zbog koje smo imale priliku isprobati sve frizure koje smo htjele i to u sigurnosti svog doma. Sada se stvari polako vraćaju u normalu, a među trendovima u bojenju kose istaknuo se jedan poseban.

Image
Izgledaj mlađe uz novu frizuru

Osam frizura koje će 'izbrisati' godine s tvog lica

Radi se o tehnici root melting koja balayage frizuru čini još prirodnijom. Do sada smo čule za shadow root tehniku odnosno tehniku u kojoj kosu uz samo tjeme bojimo nešto tamnijom nijansom nego ostatak kose. Glavna razlika između te dvije tehnike je to što shadow root ima puno oštriju liniju između dvije nijanse dok se kod root melta boja spaja prirodnije.

Samim time što izgleda prirodnije, ova tehnika omogućit će ti duže razmake između posjeta frizeru jer će kosa izgledati i dalje prirodno kako izrasta. To znači da je savršena za sve one koji nemaju previše vremena često bojati kosu, ali i da si sigurna ako te uhvati još jedna iznenadna karantena.

Još jedna prednost tehnike je činjenica da se može napraviti sa svim kombinacijama boje, ne samo smeđom i plavom. Tako su popularni i prijelazi iz boje karamele u bakrenu ili nešto odvažnija ljubičasta s prijelazom u ružičastu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Za koju god da se kombinaciju odlučiš, zagarantirano ti je da ćeš biti u trendu. Predviđa se kako će ovo biti najveći trend u bojenju kose ove godine te da će postati jednako popularan kao i sam balayage. Kako bi ti dale ideju kako root melt izgleda i inspirirale te da se i ti odlučiš za njega, u nastavku smo izdvojile nekoliko prekrasnih frizura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.