Prijavite se za recenziju Neal’s Yard Remedies Frankincense hidratantne kreme za pomlađivanje

Neal’s Yard Remedies svjetski nagrađivana linija za pomlađivanje kože Frankincense je savršena za sve tipove kože, te formulirana za učvršćivanje i lifting kože uz istovremeno reduciranje znakova starenja kože.

Frankincense kolekcija za pomlađivanje uključuje aromaterapeutsku mješavinu umirujućih i stimulirajućih esencijalnih ulja od tamjana (frankincense), uravnotežujuće ulje mandarine i antiseptično ulje naranče. Dragocjen tamjan koji se koristi u svjetski nagrađivanoj liniji
Frankincense sakuplja se sa drveća Boswellia Sacra koja rastu u sjevernoj Keniji. Neal’s Yard Remedies je u Fair Tradeu, te sirovinu plaća 10% više a ulaže se za pomoć lokalnim projektima.

Frankincense hidratantna krema za pomlađivanje
Frankincense hidratantna krema za pomlađivanje, uz svoju najjaču karakteristiku da se bori protiv znakova starenja, također pomaže u smirivanju iritacije kože, poboljšava njen elasticitet, hrani je u svim slojevima i hidratizira tijekom 24 sata. Namijenjena je ženama u dobi od 28-40 godina. Univerzalna je odnosno za sve tipove kože, a koristi se i kao dnevna i večernja.

Prijavite se za recenziju >>
Osnovni sastojci Tamjan (Frankincense)
Poznat kao „Biser pustinje“ tamjan je jedan od najvažnijih ulja za poboljšanje tonusa kože i tretman zrele kože i bora. Dok učvršćuje tonus tkiva kože ujedno je i antiseptik i djeluje protiv crvenila.

Baobab
Poznat kao “Drvo života”. Bogato, zlatno ulje s visokim udjelom vitamina A, D, E i F, esencijalnim masnim kiselinama i sterolima. Baobab također osigurava vlagu i pojačava regeneraciju stanica kože.

Morske alge
Stimuliraju proizvodnju hijaluronske kiseline koja pomaže u održavanju vlažnosti kože, podržava proizvodnju kolagena i učvršćuje kožu, ostavljajući je zdravom i blistavom.

Palmitol Tripeptid -5
Pomaže u stimuliaciji kolagenske strukture kako bi se ublažile bore i fine linije. Amino kiseline u Tripeptidu su sintetizirane fermetacijom, dajući kožu prirodan sjaj.

Višw na Facebook stranici Neal’s Yard Remedies Hrvatska ili www.nealsyardremedies.com
Dostupno u Farmacia prodajnim mjestima: Zagreb: Jurišićeva 3, Arena Centar, City Centar One Žitnjak, Avenue Mall, Point Centar Vrbani; Split: City Centar One; Rijeka: ZTC


Prijavite se za recenziju >>

Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.