Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Novo najbolje rješenje za glatke noge

Ako tražite najbolji način za uklanjanje dlačica i to u vlastitom domu, rješenje je u tehnologiji.

Novo najbolje rješenje za glatke noge
Budi najbolja verzija sebe.Svaka žena želi imati savršeno depilirane i glatke noge i to tijekom cijele godine. Nažalost, metode koje koristi većina žena nose sa sobom i neugodna iskustva. Na primjer, korištenjem britvice, vaše će dlačice vrlo brzo ponovno izrasti, a uz to, one postaju sve deblje i oštrije, dok nakon duljeg vremena brijanja može doći do iritacije kože.

Vosak i električni epilator su, pak, nešto dugotrajnija metoda, ali vrlo bolna. Osim toga, i kod ovih metoda se nerijetko znaju javiti urastanja dlačica ili iritacije, ukoliko imate osjetljiviju kožu.

Najbolji način za uklanjanje dlačica, i to u udobnosti vašega doma, je Philips Lumea – kućni IPL sustav za dugotrajno uklanjanje dlačica. Da je Philips Lumea trenutačno najbolji beauty gadget kad je riječ o dugotrajnom i bezbolnom uklanjanju dlačica, potvrđuje i nagrada „Odabrani proizvod godine“ u kategoriji „Osobna njega - uklanjanje dlačica“, koju provodi svjetski poznata istraživačka agencija AC Nielsen. Kriterij za osvajanje nagrade su bili atraktivnost, inovativnost i zadovoljstvo pri upotrebi.
Philips Lumea je inovativni sustav koji osigurava čak 75 posto manje dlačica nakon četiri tretmana, a uređaj se potpuno sigurno može koristiti na licu, tijelu i bikini zoni. Potvrđuje to i naša poznata dermatovenerologinja i vlasnica Poliklinike Nola, dr. Ivana Nola.

Kako Lumea djeluje na dlačice?
Philips Lumea primjenjuje nježne svjetlosne impulse na korijen dlačice. To uzrokuje prirodno otpadanje dlačice i sprječava njezin rast. Uz Philips Lumeu možete očekivati znatno smanjenje dlačica već nakon dva tretmana, a optimalni rezultati općenito se postižu nakon četiri do pet tretmana. Nakon toga vam je, u prosjeku, potrebno da jednom u dva mjeseca, ponekad čak i više, napravite tretmane Lumeom kako biste održali kožu glatkom i bez dlačica.  No, moramo uzeti u obzir da svatko od nas ima drugačiji ritam rasta dlačica, pa se i ritmovi korištenja razlikuju. Zato govorim o prosjeku.

Sigurna i jednostavna za korištenje
Philips Lumea je potpuno sigurna za svačiju kožu, što potvrđuju i dermatološka ispitivanja na dvije tisuće žena diljem svijeta. U slučaju da imate, primjerice, tetovažu, dovoljno je da ju dodatno prekrijete, a uređaj je siguran i u slučaju proširenih vena. Valja istaknuti i kako uređaj ima posebne nastavke za osjetljivije dijelove tijela poput lica ili bikini zone.

Najbolja za  tamne dlačice i svjetlu kožu
Prije korištenja uređaja, važno je odrediti je li koža korisnice pogodna za korištenje. Ukoliko je boja dlačica tamnoplava, smeđa ili crna, tretman će biti učinkovit. Ako se radi o crvenim, svjetloplavim ili bijelo-sivim (sijedim) dlačicama, baš kao i kod drugih IPL tretmana, uređaj Philips Lumea neće imati učinka.

Philips Lumea novi modeli i preporučene cijene:
Philips Lumea  SC2009 Prestige .................  4.099,00 kuna
Tijelo, lice i bikini zona, 250.000 bljeskova, bežična
Philips Lumea  Prestige SC2005 ................. 3.299,00 kuna
Samo tijelo – 250.000 bljeskova, bežična
Philips Lumea  Advanced SC1995 ................. 2.099,00 kuna
Samo tijelo -  250.000 bljeskova , ima kabel

Image
shimmer fallback
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.