Budi najbolja verzija sebe.

Noviteti koje priželjkujem u svojoj torbici!

I ono što je najbolje od svega, pristupačni su cijenom

Budi najbolja verzija sebe.

U ovom članku odlučila sam izdvojiti par proizvoda, to jest noviteta koje bi zaista rado voljela imati! Iako ne patim previše na kozmetiku i stvarno je koristim minimalno, s vremena na vrijeme oduševe me nove stvarčice koje ponude naše kozmetičke kuće. Upravo zato su mi sada ti proizvodi zapeli za oko. A ono što je najbolje od svega, pristupačni su cijenom! Odabrala sam ruž za usne, sjenilo za oči i kremu za ruke, a moj izbor pogledajte u nastavku. 

Budi najbolja verzija sebe.

Catrice Vinyl vs. Velvet Quatro sjenilo za očiObožavam sjenila zemljanih i neutralnih boja, pa nije bilo teško ovo sjenilo odabrati kao favorit. Super je to što su nijanse savršeno usklađene - od mat do sjajnog, sve ovisno o tome što taj tren želite. Paleta sadrži četiri boje pa nije teško odabrati, ali i ogledalo što je super kada želite popraviti makeup, a nemate pri ruci ogledala. Ovo je definitivno moj favorit broj 1!

Iako za tu cijenu možete dobiti i jeftinija sjenila za oči, vjerujem da je u ovom slučaju cijena opravdana kvalitetom.
Cijena: 48,90 kn

Avon mark. Epic ruž za usne
Budi najbolja verzija sebe.Cijena: 27,90 kn (kampanja 02/2018)

Zima još nije službeno gotova (možda još nije ni počela kako treba), pa zato biram i nijanse ruževa u skladu s time. Vjerujem da će do proljeća biti još puno noviteta, ali sada bi odabrala Avon mark. Epic ruž za usne. Oduševile su me boje i nijanse koje su u ponudi jer ih zaista ima puno, a svatko može pronaći svoju s obzirom na ten, priliku ili trenutak. 

Od ponuđenih nijansa prekrasna mi je Berry Bold jer me podsjeća na boju vina. Iz Avona kažu da ruž pruža dugotrajnu postojanost i savršeno glatke usne, a ja vjerujem da zaista tako i je pa jedva čekam isprobati ovaj novitet!

Nivea Vanilla & Almond Oil uljna krema za ruke


Cijena: 19,00 kn

U mojoj torbici obavezno se mora naći krema za ruke. Pogotovo u zimskim, hladnim danima to je obavezni must-have moje dnevne beauty rutine. Niveu volim odmalena i za malo koji proizvod mogu reći da me nije oduševio. Nivea je nedavno na tržište plasirala uljnu kremu za ruke koju bi zaista voljela isprobati. Miris vanilije i bademovog ulja ne može biti loš izbor, pa je zato ova krema na popisu mojih noviteta!


Foto: Avon, Nivea, Catrice

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.