Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Trendovi u bojenju kose

Skupocjeni izgled: Vladajući jesenski trend je frizura od 'milijun dolara'

To što moraš štedjeti na svakom koraku, ne znači da ne možeš i ne smiješ nositi frizuru koja izgleda kao da si u najskupljem salonu ostavila cijelu plaću

profimedia-0710376275.jpg
Foto: Profimedia.hr
Budi najbolja verzija sebe.

S prvim danima jeseni, rastu gužve u frizerskim salonima. Nakon sunca i mora u kojima si uživala proteklih mjeseci, vrijeme je da svojoj kosi pružiš tretman i njegu koju zaslužuje, a sebi frizuru s kojom ćeš izgledati kao milijun dolara. U modi je skupo - u što se uvjeriš svaki put kada odeš u dućan. Dok kupuješ maslac, mlijeko, jaja, ulje, moraš se primiti za policu da ne padneš u nesvijest. Aktualne cijene doslovce mogu oboriti s nogu.

Image
Veselimo se

Vrijeme je za posjet frizeru: Boje za kosu koje će dominirati ove jeseni

Pa kad je sve nenormalno skupo, neka i tvoja frizura prati trendove. Naravno, ne nagovaramo te da spiskaš novce na frizuru. Nije vrijeme za trošenje. Predlažemo ti frizuru koja izgleda vrlo skupo, a ustvari nije pa se sasvim se dobro uklapa u mjere štednje.

Ove jeseni u modi je frizura koja izgleda kao da si na nu potrošila bogatstvo, a ustvari je tajna u nijansiranju kose. "Bez obzira jeste li crnka ili plavuša, kombinacijom svijetlih i tamnih tonova stvorit ćete efekt luksuza. Pramenovi, osobito oni koji naglašavaju oblik kose i njezinu teksturu, zaštitni su znak trenda koj vlada ove jeseni u frizerskim salonima, a cilj mu je da izgleda skupo", objašnjava za Pure Wow stilistica za kosu iz New Yorka Shaorn Dorram.

"Cilj je postići eleganciju, a to se dobiva bogatom i sjajnom bojom s nježnim i diskretnim pramenovima koji izgledaju kao da je vašu kosu sunce poljubilo", dodaje Dorram. U nastavku otkrij kako svojoj kosi pružiti efekt od milijun dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Plavuša od milijun dolara

Nijanse poput ledene plave ili platinaste ove su jeseni u drugom planu. "Skupocjena" plava je ona koja ima topli i sjajni ton, a njezinu eleganciju neće umanjiti ni izrast stoga slobodno preskoči termin za farbanje. Bitno je da je tvoja plava topla i blistava te da sadrži nekoliko nijansi. Ako si ne možeš predočiti o čemu pričamo, pogledaj Margot Robbie. Ona nosi plavu od mlijun dolara. Baš kao i reality zviejzda Chrishell Stause.

Brineta od milijun dolara

Smeđe nijanse prošarajte decentnim svjetlijim pramenovima, kakve nosi Jennifer Lopez. "To je očaravajuća boja koja vašoj kosi odmah daje sjaj, što je čini zdravijom. To je također odličan način da ublažite tamnije tonove, tako da ukupni izgled ne bude prestrog”, objašnjava Sharon Dorram.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Svaka boja može izgledati skupocjeno

Ovaj "skupi" trik može se primijeniti na svaku boju kose. Tajna je u tome da dobro "izblendaš" svijetle i tamnije, odnosno prigušene, pramenove. "Svaka boja može postati još profinjenija i izgledati skuplje dodavanjem suptilnih detalja koji joj daju gradaciju i dubinu. Bilo da je riječ o bakrenoj, crvenoj, crnoj ili smeđoj", zaključuje ova stilistica za kosu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Kako održavati "skupocjenu" frizuru?

Toplo ti preporučamo da u ovom slučaju bojenje kose odradiš kod frizera. Iako su i oni podignuli cijene, i dalje se da pronaći kvalitetan,a ne preskup, frizer ili frizerka koji će te obojiti tako da pritom uzme u obzir boju tvoje kože, teksturu kose, njezinu prirodnu boju i dužinu te učiniti da izgledaš spektakularno.

Nakon što izađeš iz salona, boju treba održavati, a to ćeš činiti uz pomoć maski za obojenu kosu koje ćeš koristiti jednom ili dvaput tjednu te šamponima koji naglašavaju tvoju boju kose.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.