Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Inspirirane proljećem

Odmakni se od klasika i isprobaj jednu od ovih manikura

Sigurno imaš klasike za kojima posežeš kad nemaš ideja? Ovaj put izaberi nešto drugačije. Što kažeš na staklaca ili srebro na noktima ili pak francusku manikuru u dvije nijanse ružičaste?

julee-juu-OUFeR03izWA-unsplash.jpg
Foto: Unsplash
Budi najbolja verzija sebe.

Ispucala si sve ideje za manikure koje si imala, a nokti su već izrasli i vrijeme je za posjet salonu? Umjesto da ponovno izabereš klasiku, za kojom posežeš kada više ne znaš čime i kako ukrasiti nokte, pogledaj što smo ti pripremile, naoružaj se idejama i tek onda pođi na manikuru. Pregledale smo Instagram u potrazi za jedinstvenim proljetnim manikurama i izabrale za svaku ponešto. Jamčimo ti da ćeš u nastavku pronaći nešto za sebe. Primjerice manikuru na kojoj su iskombinirane pastelne svijetle nijanse plave, ružičaste i žute te površine bez laka.

Image
Jednostavno i šik

Minimalistička manikura - imamo najbolju inspiraciju za proljetni hit

Ako si tip koji voli neutralne boje - imamo manikuru, ako si ipak za drastičniji look - i tu imamo rješenje. Voliš li metalik boje ni na tom polju te nećemo razočarati. Umjesto da oklijevaš, klikni "sljedeća" i provjeri što je ovog proljeća u modi kada su nokti u pitanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Ružičasta francuska manikura

Ružičasta je uvijek u modi, a želiš li ipak nešto posebnije, za tebe je francuska manikura u dvije nijanse ružičaste - svjetlija za vrh nokta, tamnija za ostatatk.

Impresionizam na noktima

Manikura koja podsjeća na djela impresionista savršena je za proljeće, ako izabereš boje koje asociraju na ovo godišnje doba. Neka tvoji nokti budu slikarsko platno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Neutralne boje

Neutralne boje laka su vrlo zahvalne jer će ti se uklopiti u svaku odjevnu kombinaciju, neće izazivati previše pozornosti, a opet tvoji će nokti biti uredni i elegantni u svakoj prilici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Plavo-crna kombinacija

Želiš li nešto novo, nokti u plavo-crnoj kombinaciji ovog će proljeća biti totalni hit, osobito ako izabereš manikuru koja podsjeća na mramor.

Srebro

Ova manikura savršeno pristaje svakom obliku noktiju. Srebrna spada u neutralne nijanse, no dodaš li joj sjaj pretvara se u srebrni nakit na tvojim prstima i cijelom outfitu daje dozu dramatike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Proljetna mikro francuska manikura

Parola manje je više potvrđuje se na ovoj francuskoj manikuri. Vibrantne i neonske boje poput zelene, inače klasičnu francusku manikuru, lansiraju u totalno novu dimenziju, ipak zadržavajući dašak prošlosti i podsjećajući nas na šašave '80-te.

Disco!

Manikura inspirirana erom disca i kuglom bez koje nije mogla proći niti jedan pravi tulum. Kombiniraj je na traperice "mom" kroja i majicu u neonski zelenoj ili ružičastoj boji.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.