Budi najbolja verzija sebe.
Makar i doma

Ne znaš kako se šminkati za blagdane? Pronašle smo cool ideje

Božićni praznici kucaju na vrata, a mi ti donosimo ideje za genijalne blagdanske make up lookove koji će svakoga impresionirati

Budi najbolja verzija sebe.

Blagdani nam stižu, a s njima i obilje crvenih i zlatnih dekoracija, slušanje božićnih pjesama i nošenje plišanih crvenih haljina. Ovo veselo doba godine mnogima je najdraži dio zime, a mi se moramo složiti s time da nas već opasno "pere" blagdanska poletnost i entuzijazam. Kako je ova godina mnogima bila vrlo stresna i izazovna, svima nam je potrebno veselja i zabave.

Iako su adventski sajmovi otkazani, a nemoguće je i partyjati ili pak obilaziti blagdanske objekte, to ne znači da svoj život ne možemo pretvoriti u pravu božićnu bajku. 

Budi najbolja verzija sebe.

Osim intimnih slavlja s prijateljima i obitelji, uživanju u ukusnoj hrani i kićenja naših domova, dobro je izaći iz trenirke te se za ovo posebno doba godine malo više sređivati. Osim što možemo nositi slatke crvene ili smaragdno zelene haljine, odgovarajuća blagdanska šminka itekako nam može podignuti raspoloženje i samopuzdanje. 

Ove godine budi hrabra i dodatno začini stvar s jarko crvenim ili zlatnim sjenilima, bordo ruževima i tuševima za oči, a ako si posebno odvažna možeš se poigrati i s iscrtavanjem likova na svom licu. Neka ti oči krase mali likovi medenjaka ili na obrve nacrtaj kapicu Djeda Božićnjaka - budi kreativna i daj mašti na volju. Ako ti treba dodatan poticaj i malo inspiracije, imamo pravu stvar za tebe. Izdvojile smo inspirativne božićne make up lookove s Instagrama - sve ih pronađi u nastavku. 

Budi najbolja verzija sebe.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.