Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Nova boja koja nas je osvojila

Strawberry brunette: 'It' boja za kosu koju ćemo viđati posvuda

Popularizirale su ju slavne dame poput Kendall Jenner i Zendaye, a savršena je za sve brinete koje svoju boju žele podići na novu razinu - ovo je nova 'it' nijansa strawberry brunette

strawberry-brunette.jpg
Foto: Unsplash
Budi najbolja verzija sebe.

Strawberry brunette nova je boja koje koja dobiva svoj trenutak u svijetu proljetnih frizura - i to s pravom. Baš kao i strawberry blonde, ova smeđa nijansa s crvenim jagodastim tonovima prekriva razne nijanse smeđe koje su prožete s malo ružičasto-crvene boje koja neodoljivo podsjeća na jagode.

Image
Uzbudljiva nijansa smeđe

Brinete su došle na svoje - nijansa zbog koje ćeš izgledati kao milijun dolara

Za one koji nisu prirodno blagoslovljeni lijepim ružičasto obojenim pramenovima, trend bojenja smeđe kose ovom voćnom nijansom nedavno je postao vrlo popularan, i to nakon što su brojne zvijezde, uključujući Zendayu, Barbie Ferreiru i Kendall Jenner, zamijenile svoje tamno smeđe kose ovom predivnom nijansom.

Za brinete koje žele "začiniti" svoju boju kose, a da pritom ostanu unutar svoje prirodne palete nijansi, ova je boja savršen izbor. Zapravo, zahtjevi za raznim nijansama crvene, uključujući jarko crvenu, bakrenu i sve više, strawberry brunette, porasli su tijekom posljednjih nekoliko godina i sve više ih viđamo, a tako će biti i ovog proljeća. Baš zato, u salonima postoji sve više tretmana specijaliziranih upravo za takve boje, ali i sve više proizvoda koji njeguju i održavaju crvenkastu kosu.

U Ujedinjenom Kraljevstvu, vodeći koloristi Johna Friede Nicola Clarke, Zoe Irwin, Cetera Lamb i Shannon Gallacher udružili su se kako bi stvorili specijaliziranu uslugu boja kako bi identificirali najlaskaviju nijansu crvene za svoje klijente. Uzimajući u obzir ton kože, boju očiju, garderobu i teksturu kose. "Možemo upotrijebiti glazuru meke boje, bogate duboke pigmente ili višedimenzionalne tonove da stvorimo savršenu boju za poboljšanje nečijeg tona kože", objašnjava Nicola Clarke, kreativna direktorica boja u John Frieda salonima. A to uključuje zadržavanje smeđe baze i nanošenje nijanse jagode na smeđu bazu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Dakle, ako si u iskušenju i želiš novu boju kose, strawberry brineta je super slatka nijansa kojoj moraš dati priliku, a u nastavku smo izdvojile nekoliko inspirativnih frizura s ovom bojom u glavnoj ulozi.

Crvenkasti valovi

Ova boja odlično funkcionira na svim duljinama, a posebno lijepo izgleda na valovitoj kosi koja joj daje dodatnu dubinu i volumen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Tamnija nijansa

Nešto tamnija, ali nipošto manje lijepa nijansa strawberry brunette poput ove idealna je za sve koje imaju tamnu kosu, a željne su promjene.

Suptilno crvenilo

Suptilni pramenovi jagodasto-crvene boje na ovoj dugoj kosi izgledaju predivno i jasno nam je zašto je ovo 'it' boja proljeća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Strawberry bronde

Još jedna iteracija ove boje je strawberry bronde, čiji predivni crveno-ružičasti pramenovi pristaju baš svima.

Duga kosa

Ova nijansa izgleda neodoljivo na dugoj kosi i savršen je izbor ako priželjkuješ promjenu, a voliš suptilne pramenove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Voluminozna frizura

Ako imaš bujnu kosu i voliš frizure s puno volumena, ova boja će odlično izgledati i na takvoj kosi i s njom ne možeš pogriješiti.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.