Budi najbolja verzija sebe.
Uvijek postojane

Žari i pali i na minusu: Najšarmantnije zimske frizure

Zima je sama po sebi dovoljno komplicirana da bi se tijekom tih nekoliko nepodnošljivo hladnih mjeseci opterećivala frizurom. No, to nikako ne znači da ćeš svijetom hodati raščupana

pexels-ali-pazani-2681751.jpg
Foto: Pexels
Budi najbolja verzija sebe.

Za postojane frizure zima je vlo izazovno vrijeme - dolazi s vjetrom, vlagom, kišom, a dodatno odmaže i suh zrak od grijanja te elektricitet kojeg izaziva od vunenih šalova, marama, odjeće. I kada pomisiliš, sasvim opravdano s obzirom na okolnosti, kako je najbolje svezati rep i čekati proljeće, sjeti se koliko dobra frizura može popraviti dan pa čak i cijelo godišnje doba - zvalo se ono i zima. Potrudile smo se i pronašle šest šarmantnih frizura koje se znaju nositi s vremenskim nepogodama i stoički podnose sve klimatske izazove, kape, šalove i ostala zimska čudesa.

Zavjesa šiške

Odreži ispucale vrhove i napravi zavjesa šiške koje su sada totalni hit. Ova frizura nema strogih linija i zbog toga je zahvalna za oblikovanje. To je ono što trebaš zimi. Nekoliko svetlijih pramenova dat će joj živost.

Budi najbolja verzija sebe.

Kovrčavi bob

Najjednstavnija i najklasičnija frizura uvijek je pun pogodak. Na kovrčavoj kosi dugi bob posebno dobro stoji. U modi je razdjeljak na sredini glave. S ovom frizurom nemaš puno posla. Tvoje je samo da vodiš računa da ti kosa uvijek bude mirisna i čista, a vrhovi nahranjeni.

Improvizacija

Inspiriraj se '60-ima i '70-ima pa svoju dugu kovrčavu kosu ukriti maramom i podigni u rep ili opuštenu pundžu. Isto možeš napraviti i s ravnom kosom.

Budi najbolja verzija sebe.

Fudbalerka!

Najpopularnija frizura '80-ih i vjerojatno jedna od najšašavijih ikada doživljava svoju renesansu. Ako si dovoljno hrabra za disko kraljicu, ošišaj se na fudbalerku. Ovu frizuru ne mogu uništiti ni orkanska bura ni debeli minusi.

Elegantni pixie

Ako imaš tanku i rijetku kosu, ovo je savršena frizura za tebe. Srednje dugi pixie u toplim nijansama smeđe i plave.

Bob

Dugi bob s bočnim razdjeljkom frizura je koja uvijek prolazi, a izgleda sjajno. Dovoljan je jedan pokret rukom, da ovaj bob bude postojan. Jednostavno prebaci kosu, a ostatak stavi iza uha.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2022. Sva prava pridržana.