Budi najbolja verzija sebe.

Najbolje frizure za kosu srednje duljine

Povodom 10. jubileja donosimo pregled najčitanijih članaka

Budi najbolja verzija sebe.

U 2016. godini, godini kada slavimo deseti jubilej postojanja, iza nas je mnogo objavljenih članaka, priča, razmijenjenih iskustava putem foruma i komentara na stranici i člancima. Povodom ove naše obljetnice odlučili smo se prisjetiti najčitanijih članaka iz svake godine , općenito i po rubrikama, a sada smo već došli do 2011. godine. Ovo su članci koji su vas općenito najviše zanimali i bili najčitaniji.

Najbolje frizure za kosu srednje duljine

Frizure sa srednjom duljinom kose oduvijek su privlačile i izazivale pozornost žena diljem svijeta zbog savršenog balansa između svestranosti i lakoće održavanje. U stvari srednja duljina je najfleksibilnija – ako imate kratku kosu, ne treba vam jako dugo da naraste, a ako imate dugu kosu i skratite je na srednju duljinu opet vam može relativno brzo narasti. Upravo zbog toga ove su frizure praktične i popularne, a inspiraciju za svoju novu frizuru možete pronaći OVDJE.7 načina da ga natjerate da žudi za vama

Istina je, svi mi ponekad (a neki i češće) želimo obožavanje, poštovanje i povremene džentlmenske manire od svog partnera, ali više od svega želimo znati da nas još uvijek želi i osjeća privlačnost prema nama. Upravo zbog toga otkrivamo vam sedam strategija koje će potaknuti njegov interes i natjerati ga da žudi za vama. Samo pripazite, jednom kad ih upotrijebite, možda ga se više nećete moći riješiti. Otkrijte ih OVDJE.

Budi najbolja verzija sebe.15 zapovijedi savršenog oralnog seksa kojim ćete ga "oboriti s nogu"

Većina muškaraca luda je za oralnim seksom, a učenje davanja dobrog oralnog seksa je tajna koju žene žele naučiti i usavršiti stoljećima. To su informacije koje žene žele znati, a muškarci obožavaju kada one to znaju. A sada vam mi OVDJE pružamo priliku da naučite nešto novo i svoje umijeće dovedete na novu, višu razinu.Što vaše oči govore o vama?

Kaže se da su oči ogledalo duše. Mogu li one otkriti više o vama i vašem karakteru? Provedena su brojna istraživanja koja su pokazala da oči doista mogu reći više. OVDJE vam donosimo zabavan prikaz na to što oblik i boja očiju zapravo govore o vama.

Budi najbolja verzija sebe.Kako postići savršen orgazam?

Za mnoge žene orgazam je redovita pojava, za druge nešto što se rijetko događa kada su s partnerom, a za neke pak nešto gotovo nedostižno. Ako spadate u neku od ove posljednje dvije kategorije - ne brinite, niste jedini. Postizanje vrhunca nije baš uvijek lako, no ima načina da poboljšate svoje šanse. OVDJE objašnjavamo pouzdane tehnike i poze koje će vam pomoći da veliki "O" postignete, ako ne već svaki puta, onda barem veliku većinu puta.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.