Ljeto i njega kosa: Odlična ulja za njegu kose koja joj vraćaju mekoću i sjaj

Kao idealan proizvod za njegu kose tijekom ljetnih dana ističu se ulja za kosu koja sadrže vitamine i hranjive sastojke

Svaka žena sanja o mekanoj, sjajnoj i zdravoj kosi, no zbog negativnih vanjskih utjecaja ili neodgovarajuće njege često imamo problema sa suhom i beživotnom kosom kojoj nedostaje sjaja.


Osim preparata koje nanosimo na svoju kosu, vrlo je važno njegovati svoje tijelo i iznutra odnosno zdravo se hraniti kako bismo opskrbile organizam sa svim bitnim nutrijentima koji uvelike mogu utjecati na stanje kože i kose.


(Foto: Unsplash)


Tijekom ljetnih dana kosa još više postaje izložena suncu i morskoj soli pa je važno u svoju rutinu njege kose uvesti neke promjene. Kao idealan proizvod za njegu kose tijekom ljetnih dana ističu se ulja za kosu koja sadrže vitamine i hranjive sastojke.

Iako postoji uvriježeno mišljenje kako su ulja namijenjena samo suhoj i kovrčavoj kosi, možeš ih koristiti čak i ako imaš normalnu ili masnu kosu i to kao pakung za kosu, odnosno prije pranja jer će tako tvoja kosa biti dubinski nahranjena i sjajna.

via GIPHY

Iz tog su razloga ulja u njezi kose u posljednjih nekoliko godina postala vrlo popularna, a osim što sadrže njegujuća svojstva, također su i vrlo lagana te ne otežavaju kosu. Uz korištenje kvalitetnih ulja, tvoja kosa će biti svilenkasta, nahranjena i sjajna te će uz to i prekrasno mirisati.

Ako još uvijek nisi isprobala ulja za njegu kose, sada je za to idealna prilika, a naše prijedloge donosimo u nastavku.Foto: Unsplash

1/11
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.