Lagane su i pružaju dubinsku hidrataciju: Ovo su naše omiljene kreme za lice za ljetne dane

U toplijim danima našoj će koži više odgovarati neke laganije i osvježavajuće formule odnosno kreme koje će dubinski hidratizirati kožu lica

Dolazak ljeta donosi određene promjene u našu svakodnevnu rutinu, a to se osobito odnosi na njegu kože. Sve topliji i sunčaniji dani iziskuju drugačiju rutinu, a proizvodi sa zaštitnim faktorom postaju imperativ.

Osim kreme sa zaštitnim faktorom, ono što bismo također trebale pružiti svojoj koži tijekom ljeta je i dodatna doza hidratacije. Naime, u toplijim danima našoj će koži više odgovarati neke laganije i osvježavajuće formule odnosno kreme koje će dubinski hidratizirati kožu.  


Kod potrage za idealnom hidratantnom kremom, gledaj koja u svom sastavu ima vitamine, termalnu vodu ili je obogaćena mineralima koji su dobri za tvoju kožu. Izbjegavaj teške i masnije kreme, osobito ako ti koža tijekom ljeta izlučuje više sebuma. Najbolji izbor su kreme gelaste teksture koje pružaju osvježavajući osjećaj, a kožu ostavljaju mekanom i glatkom.

Lagane hidratantne kreme odgovaraju svim tipovima kože, a mogu se pronaći u ponudi gotovo svakog skincare brenda. Mnoge kvalitetne dnevne kreme za dubinsku hidrataciju dostupne su i u drogerijama i to po pristupačnim cijenama, a neke od naših favorita koje ćemo rado koristiti i ovog ljeta donosimo u nastavku.

Foto: Instagram

1/11
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.