Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Odiše vintage vibrom

Tako jednostavna, a efektna: Frizura koja će obilježiti godinu

Ako tražiš brzinsko rješenje za frizuru koja će trajati cijeli dan te podići izgled tvoje kose - ovo je prava stvar za tebe

BeFunky-collage.jpg
Foto: Unsplash
Budi najbolja verzija sebe.

Proljeće je ovdje, a s njim i neki novi modni i beauty trendovi. I dok već znamo koje će se boje i krojevi nositi ove godine, te kakve ćemo manikure furati, vrijeme je da se pozabavimo i pitanjem stylish frizure za 2022. Naime, dok smo prošlih godina nosili razne tipove pramenova te razbarušenu kosu, ono što se za sada zna je to da će u frizerskom smislu 2022. obilježiti minimalizam i jednostavnost.

Image
Ženstvena i zabavna

Kovrčavi bob - trendi frizura koju ćemo viđati posvuda

Najpopularnije će tako biti bojiti kosu u jednostavne, jednobojne opcije, a što se samih frizura tiče – posebno je popularno kosu „vezati“ velikim retro kopčama. Glomazne, upečatljive kopče i ukosnice za kosu prvi puta su ušle u modu 1960-ih, a zatim su ponovno bile hit 1990-ih. Sada nam beauty stručnjaci sugeriraju kako su opet u trendu, a sudeći i prema Instagramu i profilima trendseterica, frizure oblikovane upravo ukosnicama totalan su hit.

Jednostavna, praktična primjena garantira stylish look kose u samo nekoliko poteza rukom, pa se radi o sjajnom detalju koji jamči da ćeš izgledati sjajno uz minimalno truda. U nastavku smo izdvojile neke od načina nošenja kopči za kosu, a ti sama odaberi onaj koji ti se čini najprivlačnijim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Raspuštena kosa s kopčom

Najjednostavnija verzija frizure je ona u kojoj se prednji pramenovi i dijelovi kose straga, na potiljku, učvrste dekorativnom kopčom, dok ostatak kose slobodno pada. Na ovaj se način dobiva romantičan, bezvremenski look koji se nosio 1960-ih godina, a sada se očito vraća u modu na velika vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Rep s kopčom

Umjesto povezivanja kose gumicom ili vrpcom, u ovom se slučaju za formiranje repa u kosi koriste velike ukrasne kopče. To se može izvesti tako da se kosa zagladi i na najužem dijelu skupi kopčom ili da se formira viseći, raščupani pony tail s presavijanjem kose na pola i učvršćivanjem kopčicom. Obje opcije je jako lako napraviti, a izgled je i više nego efektan.

Punđa s kopčom

Punđe su uvijek elegantan i ženstven odabir frizure, a posebno će popularne ove godine biti one nošene na francuski način - s kopčom u kosi. Naime, ovaj tip frizure jednostavno uvija kosu u čvor te je pričvršćuje uz glavu uz pomoć velike kopče. Završni look je iznimno profinjen i lijepo se slaže sa svakim stilom, a još ako je i sama kopča efektna ukupan dojam bit će senzacionalan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.