Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Zbogom upotrebi topline

Ova 'lijena' frizura jedan je od najvećih trendova za ljeto

Nakon svih godina koje smo provele trudeći se svim mogućim alatima i sredstvima da postignemo opušteni izgled bez napora, nekomplicirana kosa bez upotrebe topline konačno je u trendu

profimedia-0502791081.jpg
Foto: Profimedia
Budi najbolja verzija sebe.

'Neodvršena' frizura iliti opuštena kosa bez imalo napora chic je otkako znamo za sebe. Bilo da se radi o ravnoj, svilenkastoj kosi, raščupanim valovima ili uvojcima iliti bujnoj kosi koja nije ni ravna ni kovrčava, tijekom posljednjih nekoliko godina trendovi u frizurama bili su usredotočeni na pronalaženje načina kako izgledati kao da nismo provele dva sata oblikujući je.

Image

Prirodno sušenje kose - kako osušiti kosu bez štetne topline fena?

Stvarnost je, međutim, takva da je potrebna čitava hrpa alata, poput pegle ili figara, krema za oblikovanje i raznoraznih sprejeva za definiranje kako bi se postigla ta neodoljiva 'ovako sam se probudila' kosa.

Ali napokon, nakon svih godina koje smo provele trudeći se da postignemo opušteni izgled bez napora, nekomplicirana frizura bez upotrebe topline konačno je u trendu.

Ozbiljno, vidimo je svugdje. Od modnih influencerica do slavnih žena, čini se da su nas događaji protekle godine potaknuli da prihvatimo 'nulti stajling' pristup kosi. Ako nam ne želiš vjerovati na riječ, potvrdu imamo od samog kralja 'nedovršene frizure' i ambasadora Kérastasea, Lukea Hershesona. "Tijekom lockdowna, svi smo si dali malo predaha u smislu stiliziranja kose peglama ili uvijačima, odnosno alatima koji zahtijevaju upotrebu topline. Općenito radimo manje u svemu. Manje šminke, manje frizure, manje trošenja na odjeću. Mislim da ćemo taj trend nastaviti vidjeti i dalje," rekao je za portal Who What Wear.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

U svakom slučaju, mantra za ljeto je da je manje bolje. Riječ je o tome da svoje pegle i uvijače staviš na stranu i prihvatiš kosu prirodno osušenu na zraku. Rezultati su istinski 'nedovršene', bezbrižne i opuštene frizure. Hersheson dodaje: "Radi se o ulaganju u sjajno šišanje ili boju u salonu, a zatim prihvaćanju mekšeg pristup bez uvijača i pegle. Pod uvjetom da kosu držite u izvrsnom stanju, čini se itekako ispravnim započeti prihvaćati lakše i jednostavnije stilove."

Vrijeme je da se pripremimo za svijet u kojem je štetno sušenje kose i oblikovanje iste s alatima koji zahtijevaju upotrebu topline gotovo, i da se oslanjamo na proizvode koji se ne ispiru i njegujuće tretmane kako bismo postigli minimalistički stil koji želimo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.